Малинов Пай

Малинов Пай

0

. Останалите яйца се разбиват и се смесват с йогурта до еднородна смес. Добавят се малините и сместа се разбърква внимателно, за да не се наранят плодовете. Плънката се излива върху тестото и се пече 35 минути на 180 градуса....

1

Малинов пай

Разгледай всички 41 авторски предложения за малинов пай в Готвач.бг.
Лесен пай с малини и крема сирене

Лесен пай с малини и крема сирене

1

омесваме тесто. Увиваме го в домакинско фолио и го оставяме да отдъхне за 90 минути. През това време в тенджерка слагаме малини и ги посипваме...

Италиански маслен пай с ягоди и малини

Италиански маслен пай с ягоди и малини

поставила и малко парчета киви. Този маслен пай е с много приятно, силно хрупкаво маслено тесто, залят с лек ванилов крем и с приятен вкус на пресни плодове....

Малини

Малини

произведат добри малини, времето трябва да не бъде много влажно, нито много сухо или горещо. Малините са податливи към гъбички, ако времето е прекалено...

Малинов сироп

Малинов сироп

Сварете захарта с водата и добавете почистените малини. Оставете да заври, дръпнете от котлона и оставете да престои 1-2 часа. Прецедете и...

Малинов сладкиш

Малинов сладкиш

1

да изсъхнат. Овалвайте ги в галета и ги потапяйте в сладкиша отгоре. Наредете около 20-30 малини, а останалите заделете за соса. Сложете...

Малинов сладолед

Малинов сладолед

Малините се пасират. Разбиваме сметаната в съд. Прибавя се захарта и сметаната. Разбъркваме. Покриваме сместа с фолио и слагаме да стегне в камерата на хладилника. Вече готов насипваме в чаши....

Малинов шейк

Малинов шейк

Всички продукти се разбиват в шейкър за 1 минута...

Малинов коктейл

Малинов коктейл

1

Малините се поставят в порцеланова купа, поръсват се със захарта, заливат се с коняка и виното, толкова, че да останат покрити. Съдът се...

Милионерски пай

Милионерски пай

Тортена форма с подвижно дъно с диаметър 20 см; 1 ч.ч. - 200 г В блендер се смилат бисквитите. Маслото, разтопено и на стайна температура, се...

Портокалов пай

Портокалов пай

1. Замесете меко тесто от брашното, захарта, маслото, жълтъка и ледената вода. Поставете го за 20 минути в хладилника. Загрейте фурната до 160...

Царски пай

Царски пай

1. Киселото мляко се смесва с бакпулвера и солта; 2. Към него се добавят яйцата, олиото и брашното; 3. Към получената смес се добавят...