Прасенце на Чеверме

Прасенце на Чеверме

0

-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти. През цялото време на печенето мажете прасето с мазнина. Прасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....

1

Малко Прасенце на Чеверме

Открий всички 20 избрани предложения за малко прасенце на чеверме в Готвач.бг.
Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

малка купа, докато се съчетаят. Отъркайте ребрата със сместа. Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично. Сервирайте с повече барбекю сос....

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Пиле на Чеверме

Пиле на Чеверме

подравняваме. Нанизваме пилето на подходящ дебел прът и го слагаме над жарта върху колчетата. Периодично мажем със зехтин и въртим чевермето. Печем...

Агне на механично чеверме

Агне на механично чеверме

Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка. Най-добре е то да е средно охранено – мършавото не е сочно, а тлъстото се топи, докато се...

Печено прасенце

Печено прасенце

Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...

Руска салата Прасенце

Руска салата Прасенце

и при необходимост - сол. Най накрая се добавят настърганите яйца и се разбърква внимателно. Оформя се като прасенце или друго животно и се прави украса....

Домашно пълнено прасенце

Домашно пълнено прасенце

, смесваме всичко много добре и сваляме тигана от котлона. С така приготвената плънка напълваме прасенцето, заливаме вътрешността му с кафена...

Печено прасенце в бира

Печено прасенце в бира

опашчицата се завръщат с алуминиево фолио, за да не прегорят. Подготвеното по този начин прасенце се поставя върху решетката на печката, а под...

Желирано прасенце по украински

Желирано прасенце по украински

Половин прасенце се сварява с обелените и нарязани на едро моркови и лук, като във водата се добавят солта и черният пипер. Оставя се да...

Пълнено прасенце сукалче

Пълнено прасенце сукалче

Прасенцето се измива и се натърква с черен пипер и сол отвътре и отвън. Дробът се сварява в подсолена вода и се нарязва на дребно. Лукът се...

Пълнено прасенце по сръбски

Пълнено прасенце по сръбски

Обезкостяваме прасето – премахваме ребрата и гръбнака, не закачаме главата му. С остър нож правим разрези по дължина, за да го изтъним...