Прасенце на Чеверме

Прасенце на Чеверме

0

-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти. През цялото време на печенето мажете прасето с мазнина. Прасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....

1

Малко Прасенце на Чеверме

Открий всички 17 избрани предложения за малко прасенце на чеверме в Готвач.бг.
Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

малка купа, докато се съчетаят. Отъркайте ребрата със сместа. Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично. Сервирайте с повече барбекю сос....

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Печено прасенце

Печено прасенце

Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...

Агне на механично чеверме

Агне на механично чеверме

Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка. Най-добре е то да е средно охранено – мършавото не е сочно, а тлъстото се топи, докато се...

Руска салата Прасенце

Руска салата Прасенце

и при необходимост - сол. Най накрая се добавят настърганите яйца и се разбърква внимателно. Оформя се като прасенце или друго животно и се прави украса....

Домашно пълнено прасенце

Домашно пълнено прасенце

, смесваме всичко много добре и сваляме тигана от котлона. С така приготвената плънка напълваме прасенцето, заливаме вътрешността му с кафена...

Варено прасенце с бял сос

Варено прасенце с бял сос

Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това. Приготвя се сос, като брашното се запича на сух...

Печено прасенце с праз лук

Печено прасенце с праз лук

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа. След това го намазваме отвътре и отвън с лимоновия сок и сол. Слагаме го в...

Питки със сирене Прасенца

Питки със сирене Прасенца

ушите на прасенцата. Загъвам леко получените уши надолу. След това слагам по две зърна черен пипер за очи и по едно малко топче от тестото за...

Пълнено прасенце по немски

Пълнено прасенце по немски

, сол и черен пипер и нарязания на малки парчета черен дроб. Всичко разбъркваме много добре, напълваме прасенцето и го зашиваме. Слагаме го в...

Пълнено прасенце сукалче

Пълнено прасенце сукалче

Прасенцето се измива и се натърква с черен пипер и сол отвътре и отвън. Дробът се сварява в подсолена вода и се нарязва на дребно. Лукът се...