Прасенце на Чеверме

Прасенце на Чеверме

0

-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти. През цялото време на печенето мажете прасето с мазнина. Прасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....

1

Малко Прасенце на Чеверме

Открий всички 22 избрани предложения за малко прасенце на чеверме в Готвач.бг.
Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

малка купа, докато се съчетаят. Отъркайте ребрата със сместа. Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично. Сервирайте с повече барбекю сос....

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Пиле на Чеверме

Пиле на Чеверме

подравняваме. Нанизваме пилето на подходящ дебел прът и го слагаме над жарта върху колчетата. Периодично мажем със зехтин и въртим чевермето. Печем...

Агне на механично чеверме

Агне на механично чеверме

Хубаво чеверме се прави от агънце на около годинка. Най-добре е то да е средно охранено – мършавото не е сочно, а тлъстото се топи, докато се...

Печено прасенце

Печено прасенце

Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...

Печено прасенце в бира

Печено прасенце в бира

опашчицата се завръщат с алуминиево фолио, за да не прегорят. Подготвеното по този начин прасенце се поставя върху решетката на печката, а под...

Печено пияно прасенце

Печено пияно прасенце

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това намазваме със сол, сока от лимона, горчица и доматеното пюре...

Печено Прасенце с Картофи

Печено Прасенце с Картофи

Измиваме прасенцето много добре и посоляваме. Намазваме с мас и червен пипер и трием с нарязан лимон. Оставяме така да престои. През това...

Пълнено прасенце по немски

Пълнено прасенце по немски

, сол и черен пипер и нарязания на малки парчета черен дроб. Всичко разбъркваме много добре, напълваме прасенцето и го зашиваме. Слагаме го в...

Печено коледно прасенце

Печено коледно прасенце

Почистеното и измито прасенце хубаво натъркайте със сол и черен пипер. Ситно нарязаното кисело зеле изпържете със скълцания лук и масло. Към...

Печено пълнено прасенце

Печено пълнено прасенце

Почистеното и измито прасенце се отцежда и се натърква отвън и отвътре с мас. Поръсва се със сол и черен пипер от вътрешната и от външната...