Майонезена марината

Майонезена марината

0

. Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара....

1

Марината за Бекон

Разгледай всички 12 избрани предложения за марината за бекон в Готвач.бг.
Сурова марината

Сурова марината

Месото се слага в широк съд, а в върху него се нареждат ситно нарязаните два вида лук и чесън. Посолете, поръсете с черен пипер, добавете...

Сос Маринара

Сос Маринара

Сложете вода да заври и за около минута попарете доматите. След това ги извадете сложете ги под студена течаща вода да изстинат и ги обелете...

Пиле Маринара

Пиле Маринара

4

В загрята мазнина запържваме лука и чесъна, нарязани на ситно. Доматеното пюре, размито с малко вода, добавяме към сместа на котлона и оставяме...

Спагети Маринара

Спагети Маринара

Лукът и чесънът се запържват. Прибавя се чушката, нарязана на ивички за няколко мин., след което се прибавят обелените домати, босилека и ригана...

Марината за пържоли

Марината за пържоли

1

разбърква добре. С получената марината намазвате пържолите и ги оставяте да престоят около час - час и половина преди топлинната обработка. Остатъка...

Пиле с кокосова марината

Пиле с кокосова марината

подправки, но тогава се намалява до 1 ч л за всяка от тях и са по малко ароматни). В неголяма купа се смесват всички продукти за маринатата...

Марината за пилешки бутчета

Марината за пилешки бутчета

1

В дълбок съд се смесват бирата и соевия сос. Пилешките бутчета се овкусяват обилно със сол, черен пипер, къри и се потапят в маринатата...

Джолан с медена марината

Джолан с медена марината

Приготвя се марината от посочените съставки и с нея се намазва джоланът. Оставя се да престои така 3 часа. След това се поставя в намаслен...

Марината за маслини

Марината за маслини

енергично раздрусайте в продължение на поне 20-30 секунди - до пълното размесване на продуктите. Тази марината придава невероятен вкус и аромат....

Марината за дроб

Марината за дроб

1

Смесете съставките за маринатата. Нарежете свински или телешки черен дроб (1-2 кг) на парчета с дебелина до 1 см и го накиснете в маринатата...

Агнешко бутче с марината

Агнешко бутче с марината

Бутчето се реже на едри парчета, залива се с оцета, добавя се бахар и малко от магданоза и се оставя за час и половина. След това се измива и се...