Пиле с кокосова марината

Пиле с кокосова марината

0

. Цялото пиле се разрязва на 4 части. Леко се отделя кожата на пилешките гърди и бутчета. Пилешкото месо се поставя в плик и се залива с...

1

Марината за Пиле

Открий всички 46 избрани предложения относно марината за пиле в Готвач.бг.
Пиле в креолска марината

Пиле в креолска марината

найлонов плик, който плътно затваряме. Прибираме поне за 10-12 часа в хладилник. Маринованото пиле се изважда поне 2 часа преди готвенето за...

Маринати за печено пиле

Маринати за печено пиле

час маринатата може да се използва. Месото се залива и се оставя за около час да престои. С майонеза се прави ароматна марината за сочно пиле...

Марината за празнично печено пиле или пуйка

Марината за празнично печено пиле или пуйка

. Останалата част от него и маринатата запазваме за намазване на птицата при печене. Съвет: Птицата можете да печете върху скарата на...

Майонезена марината

Майонезена марината

. Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара....

Сурова марината

Сурова марината

Месото се слага в широк съд, а в върху него се нареждат ситно нарязаните два вида лук и чесън. Посолете, поръсете с черен пипер, добавете...

Брюкселско зеле с марината

Брюкселско зеле с марината

това време почистваме, измиваме и настъргваме чесъна в купа, добавяме оцета, олиото и водата. Разбъркваме хубаво. Щом зелето е готово, го вадим и заливаме с марината....

Марината за телешко месо

Марината за телешко месо

Всички подправки се разбъркват добре заедно с виното и зехтина. Получава се хубава марината, която е добре да държите телешкото поне 10 часа в нея. Придава добър вкус и крехък вид....

Марината за сьомга

Марината за сьомга

Смесете зехтина, соевия сос, нарязания зелен лук, ситно нарязания чесън и джинджифила. Разбъркайте внимателно. С тази марината се заливат...

Свинско с ментова марината

Свинско с ментова марината

1

се 10 минути на 220 градуса. Месото се вади от тавата и се намазва с ментовата марината. Връща се в тавата и се пече 15 минути на 220 градуса...

Миди в марината

Миди в марината

Отцедете мидите и ги почистете добре. Разтопете половината масло в голяма тенджера и задушете лука, чесъна и магданоза, овкусени със сол и черен...

Марината за еленско

Марината за еленско

съставки. Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/. Съдът, в който...