Пиле в креолска марината

Пиле в креолска марината

0

найлонов плик, който плътно затваряме. Прибираме поне за 10-12 часа в хладилник. Маринованото пиле се изважда поне 2 часа преди готвенето за...

1

Марината за Пиле

Открий всички 45 избрани предложения относно марината за пиле в Готвач.бг.
Пиле с кокосова марината

Пиле с кокосова марината

. Цялото пиле се разрязва на 4 части. Леко се отделя кожата на пилешките гърди и бутчета. Пилешкото месо се поставя в плик и се залива с...

Маринати за печено пиле

Маринати за печено пиле

час маринатата може да се използва. Месото се залива и се оставя за около час да престои. С майонеза се прави ароматна марината за сочно пиле...

Майонезена марината

Майонезена марината

. Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара....

Сурова марината

Сурова марината

Месото се слага в широк съд, а в върху него се нареждат ситно нарязаните два вида лук и чесън. Посолете, поръсете с черен пипер, добавете...

Тиквички в пикантна марината

Тиквички в пикантна марината

добавяме тиквичките, като ги слагаме плътно. Най-отгоре отново се слагат останалият чесън, черен пипер, дафинов лист. Изсипете врящата марината...

Марината за барбекю

Марината за барбекю

В тази марината се държат месата за 3-12 часа. 30 минути преди да се сложат на скарата, се посоляват....

Ципура с цитрусова марината

Ципура с цитрусова марината

намазнена тавичка слагаме рибите, в които добре втриваме от маринатата. Марината се втрива и отвътре. Останалата марината я изсипваме в тавата...

Телешки пържоли с марината

Телешки пържоли с марината

Нарязвате телешкото на тънки пържоли с дебелина около 6-7мм. Разбърквате в купичка зехтина, сока от половин лимон и сухия чесън до еднаква...

Топла марината за свинско

Топла марината за свинско

6

домакинско фолио. След 30 минути може да печете - от топлата марината месото се овкусява бързо и не е необходимо да стои няколко часа преди печене....

Дива гъска в марината

Дива гъска в марината

Гъската се изчиства и се запържва от всички страни в голям тиган до златисто в маслото. Вади се. В мазнината от пърженето на гъската се пържат до...

Френска марината за дивеч

Френска марината за дивеч

кипва, котлонът се намалява и сместа се вари около 10 минути на минимален огън. Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....