вторник, 1 септември
И шишчетата обичат ракия
Какво да сготвя

И шишчетата обичат ракия

0

Летният сезон предразполага към повече занимания навън сред природата – на вилата или пък на хижа. При всички случай барбекюто е чудесна идея за топлия сезон, а истински неустоими шишчета можем да приготвим като добавим към маринатата им малко ракия.

1

Марината за Сочно Пилешко

Марината за Сочно Пилешко - готварски съвети за всяка домакиня. избрани статии и материали на едно място. Готварски и здравни статии за Марината за Сочно Пилешко.
 • Марината за Сочно Пилешко - Маринати за печено пилеКулинарни Съвети

  Маринати за печено пиле

  23.06.20130

  Когато мариновате пилешко месо, то трябва да престои с маринатата в хладилника между 30 минути и 5-6 часа, а в някои случаи - цяла нощ.

 • Марината за Сочно Пилешко - Как да мариноваме пилешко месоКулинарни Съвети

  Как да мариноваме пилешко месо

  31.03.20152

  Чрез определени маринати пилешкото може да издържи и много дълго време, затворено в буркани, и да се използва по всяко време. Ето няколко идеи, които ще Ви помогнат да мариновате пилешкото месо

 • Марината за Сочно Пилешко - Най-добрите маринати за месо и зеленчуциКулинарни Съвети

  Най-добрите маринати за месо и зеленчуци

  10.10.20120

  Месото и зеленчуците стават много по-вкусни, ако преди термичната обработка престоят в марината. Така те стават по-крехки и ароматни.

 • Марината за Сочно Пилешко - Пет маринати за месоКакво да сготвя

  Пет маринати за месо

  18.05.20150

  Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

 • Марината за Сочно Пилешко - Приготвяне на марината за зеленчуци на скараКулинарни Съвети

  Приготвяне на марината за зеленчуци на скара

  06.06.20122

  Зеленчуците на скара са бърз, лесен и вкусен вариант за лятна вечеря. Преди да ги изпечете на скарата е добре да ги потопите за кратко в марината.

 • Марината за Сочно Пилешко - Измама! Тарелките с пилешко са пълни с водаКулинарни Новини

  Измама! Тарелките с пилешко са пълни с вода

  17.10.20141

  Ужилен клиент сподели пред вестник 24 часа, че тарелка с пилешко месо, която купил за 5. 20 лева, съдържала 120 грама вода. Водата била сипана в самата тарелка, а не в месото.

 • Марината за Сочно Пилешко - Мариноване и готвене на конско месоКулинарни Съвети

  Мариноване и готвене на конско месо

  15.11.20120

  Конското месо е едно от най-чистите меса, което е бедно на мазнини и богато на протеини. Използва се за направата на кайма, пастърми, пържоли. Конското месо е много сухо, затова преди готвене трябва да се маринова.

 • Марината за Сочно Пилешко - Кулинарни тънкости при правенето на скараКулинарни Съвети

  Кулинарни тънкости при правенето на скара

  12.08.20146

  И скарата има своите тънкости, независимо дали печете кайма, месо или зеленчуци. Най-важното, когато започвате да печете на скара, е това, че тя трябва да бъде намазнена, за да не залепват продуктите.

 • Марината за Сочно Пилешко - Как да мариноваме месо за барбекюКулинарни Съвети

  Как да мариноваме месо за барбекю

  16.06.20111

  Месото за барбекю е много по-вкусно, когато е мариновано. Можете да мариновате месото в кисело мляко, лимонов сок, бяло и червено вино.

 • Марината за Сочно Пилешко - Какво можем да приготвим от бяло месоКакво да сготвя

  Какво можем да приготвим от бяло месо

  10.07.20150

  Най-крехката част от пилешкото месо е филето. С него можете да си приготвите страхотни специалитети – за да станат по-сочни, сложете си месото предварително в някаква марината.

 • Марината за Сочно Пилешко - Съвети за приготвяне на марината за месоКулинарни Съвети

  Съвети за приготвяне на марината за месо

  19.05.20120

  Маринатата е течна смес, която има за цел да обогати вкуса на месото. Добавянето на захар в маринатата води до образуване на хрупкава карамелизирана коричка.

Избрано

Какво другите търсят

Марината за Сочно Пилешко - избрани рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Марината за Сочно Пилешко в нашия сайт. Гласувайте за Марината за Сочно Пилешко от звездите над този параграф. Кулинарни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно четене на доказаните ни рецепти и статии за Марината за Сочно Пилешко. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.