Маринована скумрия

Маринована скумрия

9

час. По желание по време на реденето може да добавите нарязани, кисели краставички, моркови, грах, гъби. Съхранявайте бурканите маринована скумрия на студено....

1

Маринована Скумрия

Разгледай всички 18 подбрани съвети относно маринована скумрия в Готвач.бг.
Маринована скумрия с чесън

Маринована скумрия с чесън

 

Почистете скумрията от глави и вътрешности. Посолете от вън и вътре и я поръсете с счукан кимион, черен пипер направо в намазнената тава, в...

Маринована скумрия на скара

Маринована скумрия на скара

 

Всички продукти за маринатата се изливат в дълбок съд и се кипват. Когато течността поизстине, потапяме вътре филетата и похлупваме съда...

Салата с маринована скумрия

Салата с маринована скумрия

 

слагат парчетата скумрия. Киселото мляко се смесва с майонезата и със сместа се заливат продуктите....

Скумрия

Скумрия

 

-разпространена скумрията е в Атлантическия океан и свързаните с него морета — Балтийско море, Средиземно море и др. Черноморската скумрия...

Маринована скумрия на скара, гарнирана с картофена салата

Маринована скумрия на скара, гарнирана с картофена салата

 

Почистваме скумрията. Измиваме я. Махаме главите и опашките преди това. В купа си слагаме зехтина, виното, натрошен дафинов лист. Изцеждаме 1/2...

Печена скумрия

Печена скумрия

 

Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява. След като престои 1 час, за да поеме солта, се...

Скумрия Ропотамо

Скумрия Ропотамо

 

Нарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос. Добавяме и олиото, сместа от оцет и...

Скумрия закуска

Скумрия закуска

5 

Рибата се измива добре и се държи 20 часа в силна саламура. След това я слагаме на скара, за да се отцеди - за около 5-6 часа. Нарязваме на...

Скумрия яхния

Скумрия яхния

 

Нарежете лука на филийки, объркайте го с черен пипер и го подредете в тава. Върху него разпределете нарязаната на порции скумрия. Залейте с...

Пушена скумрия

Пушена скумрия

 

, пълни с морска сол и оставете да престои така за 5-6 дена (или повече) в хладилник. След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Пържена скумрия

Пържена скумрия

3 

Скумрията изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби. Посоляваме и оставяме да си поеме солта...