Мариновани патладжани

Мариновани патладжани

0

градински чай. Патладжаните се заливат с оцет, така че да се покрият напълно. Оставят се да се мариноват за 24 часа....

1

Мариновани Печени Патладжани

Разгледай всички 66 подбрани съвети за мариновани печени патладжани в Готвач.бг.
Маринован патладжан

Маринован патладжан

8

патладжаните в нея. В предварително приготвени буркани се редят ред патладжани, скилидки чесън, накълцан магданоз, зърна черен пипер и т.н. Напълнете бурканите с маринатата, затворете и стерилизирайте за около 5 минути....

Мариновани патладжани в буркани

Мариновани патладжани в буркани

Обелете патладжаните и ги нарежете на кръгчета, които са с дебелина 1 см. Посолете и ги оставете да престоят няколко часа. Отцедете водата и ги...

Мариновани пържени патладжани

Мариновани пържени патладжани

Нарежете патладжаните на дебели парчета, посолете ги и след 30 минути ги изплакнете, за да премахнете горчивия сок. Подсушете патладжаните...

Маринован патладжан на скара

Маринован патладжан на скара

3

Патладжанът се обелва и се нарязва на филии с дебелина около 1 см. Посоляват се леко и се оставят да се отцедят 20-30 мин. Смесват се добре...

Мариновани патладжанени рулца с моркови

Мариновани патладжанени рулца с моркови

Почистете патладжаните и ги нарежете на фини филийки. Сложете ги в подсолена вода, за да се отцедят от горчивия сок за около 20 минути...

Патладжани

Патладжани

4

. Готвене на патладжани - Когато режете патладжана, използвайте нож от неръждаема стомана, тъй като употребата на такъв от въглеродна стомана ще доведе...

Мариновани яйца

Мариновани яйца

2

бурканите. Изстиналите буркани се прибират в хладилник. След около 10 дни-2 седмици яйцата са се мариновали и може да ги хапвате. Към маринатата може да добавите подправки на вкус, както и чесън, семена копър....

Мариновани лимони

Мариновани лимони

Лимоните се измиват в гореща вода и се нарязват на кръгчета с дебелина половин сантиметър. Чесънът се реже на тънки резенчета. В голям буркан...

Мариновани зеленчуци

Мариновани зеленчуци

Бланширайте в подкиселена и подсолена вода краставичките за 2-3 минути. Бланширайте и карфиола, лука, зеления фасул и морковите. Разпределете...

Мариновани маслини

Мариновани маслини

В подходящ съд смесете микса от маслини, маринованите чушлета и леко пресованите скилидки чесън. Овкусете с резене, мащерка и половин лимон...

Мариновани джанки

Мариновани джанки

Измиваме джанките. Обелаваме големите глави с чесън. Преценяваме колко буркани ще са ни нужни и правим марината. Кипваме марината. Във всеки...