Маринован патладжан

Маринован патладжан

8

Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...

1

Маринован Патладжан

Открий всички 74 избрани предложения за маринован патладжан в Готвач.бг.
Мариновани патладжани

Мариновани патладжани

градински чай. Патладжаните се заливат с оцет, така че да се покрият напълно. Оставят се да се мариноват за 24 часа....

Маринован патладжан на скара

Маринован патладжан на скара

3

Патладжанът се обелва и се нарязва на филии с дебелина около 1 см. Посоляват се леко и се оставят да се отцедят 20-30 мин. Смесват се добре...

Мариновани патладжани в буркани

Мариновани патладжани в буркани

Обелете патладжаните и ги нарежете на кръгчета, които са с дебелина 1 см. Посолете и ги оставете да престоят няколко часа. Отцедете водата и ги...

Мариновани пържени патладжани

Мариновани пържени патладжани

зехтин. Слагайте ги в купа и ги залейте с маринатата. Поръсете ги с магданоз и оставете да се мариноват 4 часа преди поднасяне....

Зимнина от мариновани патладжани и чушки

Зимнина от мариновани патладжани и чушки

Чушките се изпичат, обелват се, изчистват се от семето и дръжките и се нарязват на ленти по дължина. Патладжаните също се изпичат, обелват се...

Патладжани

Патладжани

4

мазнини; 4.0 г въглехидрати; 92.8 мл вода; 25 калории; 1.1 г целулоза. Видове патладжани По-известните видове патладжан познати на...

Маринован пипер

Маринован пипер

1

Добре измийте червените чушки и ги изтърбушете. Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат. Пускайте по малко...

Маринован заек

Маринован заек

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Маринован паламуд

Маринован паламуд

Паламудът се изчиства и се посипва хубаво със солта. Оставя се така за 24 часа да се осоли. На следващия ден солта се маха от рибата, без да се...

Маринован Зарган

Маринован Зарган

Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...

Маринован панджар

Маринован панджар

Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...