Маринована скумрия с чесън

Маринована скумрия с чесън

0

която ще я печете. Поръсете я със скълцания чесън, полейте с бялото вино. Оставете я така да престои за 1-2 часа. След това полейте леко с...

1

Маринован Чесън

Прегледай всички 12 избрани предложения относно маринован чесън в Готвач.бг.
Мариновани чушки с чесън

Мариновани чушки с чесън

бланшираме на порции чушките за три минути, вадим и така до края. След това редим чушките в буркани, като слагаме между тях скилидки чесън и...

Мариновани свински пържоли с чесън

Мариновани свински пържоли с чесън

Обелваме чесъна и го смачкваме. Смесваме го с нарязания на ситно магданоз, рома и зехтина. В тази марината се киснат пържолите една нощ...

Домашно мариновани маслинки с чесън

Домашно мариновани маслинки с чесън

подходящ буркан и подредете ред маслини, ред наситнен копър и чесън на вкус. Повтаряте до запълване на буркана, след което заливате със зехтин...

Маринован чесън със сметана и мед

Маринован чесън със сметана и мед

1

Заливаме чесъна с гореща вода и след това го потапяме в студена вода за да се обели лесно. Разделяме го на скилидки и обелваме. Сметаната...

Мариновани чушки с чесън и магданоз

Мариновани чушки с чесън и магданоз

чесън и магданоз, оставят се за няколко часа в хладилник, за да поемат аромата....

Маринована плешка с тъмна бира, лук и чесън

Маринована плешка с тъмна бира, лук и чесън

Свинската плешка нарязвате на тънки пържоли, ако е нужно ги начукайте. В купа смесвате всички подправки и ги разбърквате. Лука и чесъна...

Чесън

Чесън

контейнери на хладно, тъмно място. Чесън в кулинарията В кулинарията чесънът често се използва като подправка и като продукт - както пресен, така и...

Маринован панджар

Маринован панджар

Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...

Маринован пипер

Маринован пипер

1

или по-малки буркани, като помежду им слагайте изчистени скилидки чесън, парченца целина и черен пипер. Долейте с изстиналата и прецедена марината. Затворете с капачки и стерилизирайте 10 минути....

Маринован заек

Маринован заек

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Маринован паламуд

Маринован паламуд

Паламудът се изчиства и се посипва хубаво със солта. Оставя се така за 24 часа да се осоли. На следващия ден солта се маха от рибата, без да се...