Маслини

Маслини

0

„Europaea” ни напомня, че маслините са родом от средиземноморския регион на Европа. Някои от многото достъпни видове маслини са Мароканските...

1

Маслини Газове

Открий всички 12 избрани предложения относно маслини газове в Готвач.бг.
Как да се предпазим от газове?

Как да се предпазим от газове?

Честата поява на газове със сигурност може да ни смути и да ни накара да се почувстваме зле. За да не изпадаме в неудобно положение на публично...

Храни, водещи до образуването на газове

Храни, водещи до образуването на газове

да е смляна както трябва. Това ще затрудни храносмилането и ще имате газов; 13. Застоял живот – по-чести са случаите на газове в червата при...

Кои са предпоставките за образуване на газове?

Кои са предпоставките за образуване на газове?

Отделянето на газове е естествен процес, който се наблюдава при всеки от нас. Факт е обаче, че при някои хора това се случва по-шумно и по-често...

Защо от боба се получават газове?

Защо от боба се получават газове?

Бобената чорба присъства на всяка трапеза у нас,въпреки че консумацията ѝ е свързана с повишеното образуване на газове. Защо се получава така...

Кои отвари и чайове помагат при газове?

Кои отвари и чайове помагат при газове?

Оплакванията от подут корем и газове са все по-често срещани оплаквания в съвременното ежедневие, при което хората водят все по-нездравословен и...

Кои храни увеличават газовете?

Кои храни увеличават газовете?

Отделянето на газове е съвсем нормален процес, който се наблюдава при всеки човек. Понякога обаче това се случва по-често и обикновено се дължи...

Как да премахнем газовете

Как да премахнем газовете

Наличието на голямо количество газове в червата е неприятно и болезнено явление. Чувството за тежест в стомаха и подуването създават дискомфорт...

Масленки

Масленки

4

масленки в тава. Печете ги на 160-170 градуса предварително загряна фурна, докато леко порозовеят. Още топли ги поръсете с пудра захар по желание....

Масленик

Масленик

5

Брашното се пресява, добавя се разтворената в хладка вода мая, солта и още топла вода. Замесва се гъсто тесто и се оставя на топло да се надигне...

Сортове маслини

Сортове маслини

/. Kalamata /Каламата/ е гръцки сорт маслини. Узрелият им плод е тъмно-лилав, мек и месест. Често използван като трапезна маслина, както и при...

Ароматизирани маслини

Ароматизирани маслини

1

Всичко без оцета и зехтина се слага в подходящ съд. Смесват се оцета и зехтина. Залива се до горе, така че да се покрият маслините. Съхранява се в хладилника....