Месо печено по градинарски

Месо печено по градинарски

0

печем с месото на грил или в силна фурна. Нарязваме изпеченото месо на порции и около него подреждаме зеленчука и гъбите....

1

Месо по Градинарски

Прегледай всички 74 авторски предложения относно месо по градинарски в Готвач.бг.
Телешко месо по градинарски

Телешко месо по градинарски

нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина. След това прибавяме нарязаните чушки, чесън и отново добавяме вода...

Запечено агнешко месо по градинарски

Запечено агнешко месо по градинарски

Измиваме и нарязваме месото на парчета и лука на дребно. Задушаваме ги в олиото и малко вода, заедно с размитото брашно в доматеното пюре...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Градинарска салата

Градинарска салата

Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...

Градинарска супа

Градинарска супа

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...

Заек по градинарски

Заек по градинарски

разбъркваме. Овалваме добре парчетата месо и в тиган с малко загрято олио ги запържваме до златисто. След това ги оставяме настрани. Режем...

Задушена пъстърва по градинарски

Задушена пъстърва по градинарски

Бульонът се вари 5-6 минути, оттегля се и в него се редят и престояват рибите, които са предварително овкусени със сол и черен пипер. След 10...

Ароматен борш по градинарски

Ароматен борш по градинарски

Нарежете лука и моркова и сложете в тенджера да се задушават, през това време нарежете и останалите зеленчуци, както на вас ви харесва...

Боб Чорба по Градинарски

Боб Чорба по Градинарски

Накисваме фасула от вечерта в студена вода. Отмиваме го на сутринта и го слагаме да се вари на умерено силен огън. Щом водата кипне, го оставяме...

Свинско джоланче по градинарски

Свинско джоланче по градинарски

1

Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона. Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки. Загрейте зехтина и добавете ситно...

Запечен фасул по градинарски

Запечен фасул по градинарски

В дълбока тенджера се сварява до готовност фасулът, заедно с морковите, тиквичката и лука, нарязани на ситно. Посолява се, добавят се олио и...