Месо печено по градинарски

Месо печено по градинарски

0

печем с месото на грил или в силна фурна. Нарязваме изпеченото месо на порции и около него подреждаме зеленчука и гъбите....

1

Месо по Градинарски

Прегледай всички 12 авторски предложения относно месо по градинарски в Готвач.бг.
Телешко месо по градинарски

Телешко месо по градинарски

нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина. След това прибавяме нарязаните чушки, чесън и отново добавяме вода...

Запечено агнешко месо по градинарски

Запечено агнешко месо по градинарски

Измиваме и нарязваме месото на парчета и лука на дребно. Задушаваме ги в олиото и малко вода, заедно с размитото брашно в доматеното пюре...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Градинарска салата

Градинарска салата

Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...

Градинарска супа

Градинарска супа

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...

Заек по градинарски

Заек по градинарски

разбъркваме. Овалваме добре парчетата месо и в тиган с малко загрято олио ги запържваме до златисто. След това ги оставяме настрани. Режем...

Пилешка супа по градинарски

Пилешка супа по градинарски

Нарежете месото на парченца. Залейте месото с вода и го сварете заедно с дафиновия лист и сол на вкус. Оставете ги да врят около 15-20...

Ароматен борш по градинарски

Ароматен борш по градинарски

Нарежете лука и моркова и сложете в тенджера да се задушават, през това време нарежете и останалите зеленчуци, както на вас ви харесва...

Запечен фасул по градинарски

Запечен фасул по градинарски

В дълбока тенджера се сварява до готовност фасулът, заедно с морковите, тиквичката и лука, нарязани на ситно. Посолява се, добавят се олио и...

Гювеч по градинарски

Гювеч по градинарски

За направата на този гювеч ще ви е необходим глинен съд. Почистете и нарежете зеленчуците на едро. Месото нарежете на едри парчета и...

Агнешко по градинарски

Агнешко по градинарски

домати, чушка, зеления фасул. Захлупете съда и гответе на тих огън около 1 час. Щом месото омекне, прибавете граха и тиквичката. Оставете на огъня още 10-тина минути. Най-накрая поръсете с копър и магданоз....