четвъртък, 5 май
Миди Натюр

Миди Натюр

0

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...

1

Миди Натюр

Открий всички 47 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Миди яхния

Миди яхния

05.11.2014

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...

Панирани миди

Панирани миди

25.03.20112

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

Eзик натюр

Eзик натюр

27.11.20112

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е...

Миди

Миди

27.02.2014

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

13.12.20101

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...

Пълнени тестени миди

Пълнени тестени миди

11.02.2016

домати и босилека в последния момент. С тази смес пълним тестените миди. Запичаме ги в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 минути. Сервираме със доматения сос....

Предястие с миди

Предястие с миди

31.01.2016

пудра захар на вкус. Ако е необходимо, може да се прибави още малко зехтин. Така приготвените зеленчуци се сервират като гарнитура към мидите....

Миди със сос Ромеско

Миди със сос Ромеско

27.01.2016

миксер, прибавят се останалият зехтин, оцетът и черен пипер на вкус. Посолява се. Преди сервиране се запържва лукът за 1‐2 мин и се слагат мидите...

Пържени миди с бекон

Пържени миди с бекон

02.06.2015

Нарежете бекона на тънки филийки, а мидите отцедете от соса. Чесънът направете на тънки пръчици. Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида...

Миди с чесън

Миди с чесън

05.03.20114

Добре измитите миди слагаме в тенджера. Заливаме със студена вода около 2л + 1 ч.л. сол и варим на силен огън, докато се отворят черупките и...

Миди с пържени картофи

Миди с пържени картофи

16.07.2009

Мидите се измиват се и се почистват добре, като отворени, или счупени миди се изхвърлят. Виното се изсипва в дълбок тиган, или тенджера...

Другите гледат още

Какво Ново

Миди Натюр, изпитани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш въпроси или въобще не попадна на това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.