вторник, 9 февруари
Миди Натюр

Миди Натюр

0

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали

1

Миди Натюр

Открий всички 10 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Eзик натюр

Eзик натюр

27.11.20112

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

13.12.20101

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили

Миди

Миди

27.02.2014

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май

Миди Медитеранео

Миди Медитеранео

16.01.2016

. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути. Добър апетит!

Пикантни миди

Пикантни миди

16.04.2014

готвите още 2-3 минути, като поклащате периодично. След това опитайте и отстранете всички миди, чиито черупки не са се отворили. Сервирайте на гостите си ястието, гарнирано с корички хляб.

Миди плакия

Миди плакия

10.08.2013

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист

Миди Саганаки

Миди Саганаки

24.05.20125

Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко

Миди яхния

Миди яхния

05.11.2014

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите

Панирани миди

Панирани миди

25.03.20112

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата

Избрано

Какво Ново

Популярни

Миди Натюр, изпитани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш въпроси или въобще не попадна на това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.