Миди Натюр

Миди Натюр

1

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...

1

Миди Натюр

Открий всички 46 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Eзик натюр

Eзик натюр

2

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е...

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

1

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...

Свински пържоли натюр

Свински пържоли натюр

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и...

Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

Миди Саганаки

Миди Саганаки

5

Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...

Миди плакия

Миди плакия

1

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...

Миди Медитеранео

Миди Медитеранео

. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути. Добър апетит!...

Миди яхния

Миди яхния

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...

Миди Фантазия

Миди Фантазия

като се слагат на огъня директно без да се размразяват. 2. За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще...

Миди Ескабеш

Миди Ескабеш

периодично. 3. След като всички миди са се отворили отстранете от огъня и прецедете от бульона, като запазите 1 ч.ч. от него - той е съставен от...

Мариновани миди

Мариновани миди

Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...