Миди Натюр

Миди Натюр

0

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...

1

Миди Натюр

Открий всички 6 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Eзик натюр

Eзик натюр

2 

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е...

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

1 

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...

Свински пържоли натюр

Свински пържоли натюр

 

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и...

Миди

Миди

 

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

Панирани миди

Панирани миди

2 

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...