Да помогнем на Мишо да проходи
Миди Натюр

Миди Натюр

0

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...

1

Миди Натюр

Открий всички 6 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Eзик натюр

Eзик натюр

27.11.20112

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е...

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)

13.12.20101

Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...

Миди

Миди

27.02.2014

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

Панирани миди

Панирани миди

25.03.20112

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

Натто - непознатата японска храна

Натто - непознатата японска храна

10.12.2015

Натто е традиционна изтънчена японска храна. Тя се приготвя от сварени соеви кълнове, ферментирали в естествена закваска. Натто има...

Другите гледат още

Какво Ново

Миди Натюр, изпитани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш въпроси или въобще не попадна на това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.