Миди

Миди

0

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

1

Миди Пане

Разгледай всички 12 избрани предложения за миди пане в Готвач.бг.
Език пане

Език пане

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Броколи Пане

Броколи Пане

1

Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...

Кашкавал пане

Кашкавал пане

4

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...

Сиренца пане

Сиренца пане

1

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

Карфиол пане

Карфиол пане

3

в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....

Калмари пане

Калмари пане

2

Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...

Сирене пане

Сирене пане

2

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Коприва пане

Коприва пане

Разбийте яйцата на пяна. Почистете стръкчетата коприва и ги попарете във вряща вода. Отцедете и овкусете със сол. Потопете всяко стръкче в...

Гъби пане

Гъби пане

2

Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават. Панировката...

Мозък пане

Мозък пане

2

Предварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират се...

Чушки пане

Чушки пане

4

Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно. Обелете и ги почистете от семената...