Рогчета

Рогчета

0

сирене посредата или да направите кифли. Нареждайте рогчетата в намазнена тава на разстояние и оставете да втасат за 45 минути. Накрая намажете...

1

Милинки и Рогчета

Прегледай всички 12 подбрани съвети за милинки и рогчета в Готвач.бг.
Милинки

Милинки

9

Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене. Работи се с добре...

Вкусни рогчета

Вкусни рогчета

2

натрошено сирене, смесено с разбит белтък и оформяме рогче с дължина 16 см . Нареждат се в тава. След като останат 20 минути покрити с кърпа...

Маслени рогчета

Маслени рогчета

режат квадрати, с желаната от нас големина. Поставяме извара във всеки от тях и го свиваме на руло. Редим рогчетата в намаслена тава и ги...

Домашни рогчета

Домашни рогчета

тестената топка, разточваме, натрошаваме сирене по средата и завиваме. Рогчетата се нареждат в тава и втасват 45 минути на стайна температура. Мажат се с жълтък и се пекат в силно загрята фурна до зачервяване....

Солени рогчета

Солени рогчета

с правоъгълна или квадратна форма. Всяка кора нарежете на 8 триъгълничета. Навийте ги във форма на рогчета, като по желание може да направите...

Миленки

Миленки

5

Замесва се тесто от изброените продукти и се оставя да втаса 30 минути. След това от тестото се правят топчета и се редят в тава. След...

Родопски рогчета

Родопски рогчета

разточва на елипса. В едната страна се нарязва на 4 -5 ленти, а в другия край поставяме малка част от плънката. Навиват се рогчета, нареждаме в...

Мини рогчета

Мини рогчета

1

От продуктите се замесва тесто. Разделя се на две топки. Всяка топка се точи до дебелина 5 мм. Реже се като торта на 12 триъгълни парчета. На...

Какаови рогчета

Какаови рогчета

, поръсете с какао и завийте като рогчета и печете в силно сгорещена фурна до готовност....

Питки милинки

Питки милинки

Маята се разбърква в хладката вода със захарта и се оставя да втаса 10 -15 минути. Брашното се пресява в тава, оформя се в средата кладенче...

Разкошни Милинки

Разкошни Милинки

От леко затопленото прясно мляко, маята, солта, захарта, олиото и оцета се забърква гъста каша, която се оставя да втаса. След това се доомесва...