Крем карамел

Крем карамел

100

трябва да е силна и водата не трябва да кипва, защото крем карамелът става на шупли. При нужда по време на печене се долива още вода в тавата. Поднесете крем карамела охладен и обърнат в чинийка....

1

Млечен Карамел Крем

Открий всички 12 авторски предложения относно млечен карамел крем в Готвач.бг.
Млечен крем

Млечен крем

1

В студено прясно мляко се слагат нишесте и захар. Разбърква се, докато се разтопи захарта. Слага се върху котлон и се вари на среден огън...

Крем карамел с хрупкав карамел

Крем карамел с хрупкав карамел

повече от 150 градуса. Ако ви е силна, я намалете още, за да не завира водата - трябва да не се образуват шупли. В отделен съд карамелизираме захар и нашарваме карамела от горе....

Крем карамел с крема сирене

Крем карамел с крема сирене

до кафеникав загар на 180 градуса за около 50 минути. Внимавайте по време на печене, водата да не заври. Извадете готовия крем карамел от...

Карамелен крем

Карамелен крем

1

крем и разсипете крема във влажни десертни купички. Оставете в хладилник за 2 часа преди да поднесете. По желание поднесете с карамелен топинг....

Крем карамел с ориз

Крем карамел с ориз

се прибавя към охладения ориз. Дъното на чашки за крем карамел се намазват леко с масло и се сипва по малко от останалата захар, която сме карамелизирали. Сместа се разпределя по чашките и се запича на водна баня....

Кекс тип крем карамел

Кекс тип крем карамел

Белтъците се отделят от жълтъците в отделни купи. Към жълтъците се добавя захарта и се разбъркват с миксер на пяна. След това се добавят сол...

Крем карамел с бишкоти

Крем карамел с бишкоти

Сложете захарта за карамела в съд и я карамелизирайте. Изсипете карамела във форма за кекс и облейте стените и дъното. Разбийте захарта с...

Крем карамел с лавандула

Крем карамел с лавандула

1

, който се разпределя на равни количества в купички за крем карамел. Количеството на карамела може да варира според вкуса ви - повече или по-малко...

Сладолед с крем карамел

Сладолед с крем карамел

водата не трябва да кипва, защото крем карамелът става на шупли. Поднесете крем карамела охладен и обърнат в подходяща чинийка.Върху крем...

Тиква с крем-карамел

Тиква с крем-карамел

2

Половин тиква се поръсва със захар и се запича. После в нея се излива млечно-яйчена смес за крем карамел, приготвена от 6 яйца, 8 с.л. захар...

Различен крем карамел

Различен крем карамел

2

160 градуса. Внимавайте водата в съда да не завира, а ако това се случи добавете малко студена вода. Охладеният крем карамел обърнете в подходяща чиния....