Рязани бухти

Рязани бухти

0

Разбийте яйцата в купа с вилица, като добавите сол. Сипете върху тях в средата на купата киселото мляко, а върху него сипете бакпулвера и...

1

Начини на Рязане на Зеленчуци

Открий всички 12 избрани предложения за начини на рязане на зеленчуци в Готвач.бг.
Рязани камби

Рязани камби

Камбите се измиват, почистват от семките и режат на парчета. Прави се солен разтвор от водата и солта, в който нарязаните камби престояват 12...

Рязана туршия

Рязана туршия

1

зеленчуци и обелените скилидки чесън. Всичкият зарзават се обърква добре и се разпределя в буркани. На буркан се слагат по два аспирина...

Рязан тутманик

Рязан тутманик

Разтваряте маята в топлата вода със захарта и няколко лъжици брашно. Когато шупне, я добавяте към брашното и останалите продукти. С постепенно...

Рязана питка с масло

Рязана питка с масло

Пресейте килограм от брашното и направете кладенче, сложете солта, киселото мляко, олиото и оцет. Разбийте яйцата и го добавете. Разтворете...

Попска рязанка

Попска рязанка

В малка тенджерка нарязваме на ситно двата вида месо и бекона и ги задушаваме. След това вземаме всички зеленчуци и ги нарязваме на парчета...

Двойно рязана баница

Двойно рязана баница

1

Разгъвам пакета с кори, вземам 2 листа от тях, в края към мен слагам от натрошеното сирене. Навиваме кората на руло, което срязваме на 5 равни...

Питки, рязани с чиния

Питки, рязани с чиния

12

Разбиваме яйцето. Натрошаваме си сиренце. В киселото мляко слагаме содата да шупне. Пресяваме си брашното в отделна купа. В нея си правим...

Рязано зеле с вино

Рязано зеле с вино

Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици. Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино...

Техники за рязане на тортени блатове

Техники за рязане на тортени блатове

Често се случва така, че домакините изпитват затруднения при разрязване на вече изпечените тортени блатове. Обикновено те се опитват да разрежат...

Супа от рязанки

Супа от рязанки

Измийте добре почистеното и обезкостено пиле. От костите сварете бульон и го прецедете. Към него прибавете дребно нарязаното и обезкостено месо...

Рязана туршия от зеле и капии

Рязана туршия от зеле и капии

Измийте капиите, почистете ги от семето, дръжките и ги оставете да се отцедят. В това време сложете да се свари саламура от 2 л оцет, 2 л вода...