събота, 5 септември
Сготви бързо и лесно: Пиле
Какво да сготвя

Сготви бързо и лесно: Пиле

1

Пилешките ястия са любими на малки и големи. Може бързо и лесно да приготвите пилешко месо, като излезете от стереотипа на пилето с картофи.

1

Нещо Бързо Лесно и Вкусно

Нещо Бързо Лесно и Вкусно - готварски съвети и идеи. Най-новите статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни препоръки за Нещо Бързо Лесно и Вкусно.
 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Кулинарни хитринки за по-вкусно пилеКулинарни Съвети

  Кулинарни хитринки за по-вкусно пиле

  25.01.20141

  Най-добре пиле се приготвя в керамичен съд, тъй като той се нагрява постепенно, което предпазва от прегаряне пилето, както и от неравномерно изпичане.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Хитринки за вкусно печеноКулинарни Съвети

  Хитринки за вкусно печено

  23.03.20140

  За да приготвите вкусно печено, то се реже напречно на мускулните влакна и се начуква. Добре е преди печенето да се запържи, за да се получи хрупкава коричка, а вътре месото да остане сочно.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Philips Multicooker: по-вкусно и по-лесноPR Публикации

  Philips Multicooker: по-вкусно и по-лесно

  02.01.20153

  Най-вкусните рецепти от всяка майка, приготвени и във вашата кухня!

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Сготви бързо и лесно: РибаКакво да сготвя

  Сготви бързо и лесно: Риба

  16.04.20130

  Не е необходимо да приготвяте твърде сложни ястия от риба, за да направите добро впечатление на близките си и на гостите си. Можете лесно и бързо да приготвите различни ястия с риба.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Специалитети на жарКакво да сготвя

  Специалитети на жар

  31.01.20140

  Дори новаците в приготвянето на специалитети на жар могат да се справят блестящо. Свинско в бирена марината на жар се прави лесно и е много вкусно.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Как да си приготвим лешниково млякоКулинарни Съвети

  Как да си приготвим лешниково мляко

  06.03.20140

  Все повече хора предпочитат да си приготвят сурово домашно мляко. Една от най-добрите суровини за това са лешниците, тъй като са едни от най-мазните ядки.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Правила за ограничаване на калориитеХранене при проблеми

  Правила за ограничаване на калориите

  16.03.20150

  Ако ви е трудно да спазвате определена диета, в която се изключват най-различни продукти, опитайте ваш собствен режим. Можете, например, да ограничите калориите, които приемате всеки ден, без това да ви натоварва или да ви оставя гладни.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Подходящи рецепти за пикникКулинарни Съвети

  Подходящи рецепти за пикник

  10.10.20120

  Пикникът е чудесна идея за все още топлите дни. Не са необходими кой знае колко неща – храната, която се подготвя, обикновен е нещо бързо, в малки порции и без много подробности. Идеи за пикник

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Лесни и бързи зимни манджиКакво да сготвя

  Лесни и бързи зимни манджи

  23.02.20122

  През зимата зарадвайте близките си или сгответе за гости лесни и бързи манджи. Много бързо се приготвя зедушено месо по мексикански и лазанята със спанак и сирене.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Кулинарна употреба на ПроволонеКулинарни Съвети

  Кулинарна употреба на Проволоне

  16.12.20140

  В южната част на Италия Проволоне се добавя в различни видове паста. Тъй като се разтопява лесно, топлината на пастата го прави разтегливо и много вкусно.

 • Нещо Бързо Лесно и Вкусно - Бързи вкусни ястияКакво да сготвя

  Бързи вкусни ястия

  03.02.20120

  Ако внезапно ви изненадат гости, пригответе вкусни ястия, които няма да ви отнемат много време. Едно такова ястие са картофите с моркови и чесън, както и печените пилешки бутчета.

Избрано

Какво другите търсят

Нещо Бързо Лесно и Вкусно - изпитани рецепти и статии за всеки ден и вкус. Всичко за Нещо Бързо Лесно и Вкусно в Готвач.бг. Гласувай за Нещо Бързо Лесно и Вкусно от звездичките над текста. Кулинарни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно четене на нашите рецепти и материали за Нещо Бързо Лесно и Вкусно. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.