четвъртък, 30 юли
Да сготвим с остатъците от празничната вечеря
Какво да сготвя

Да сготвим с остатъците от празничната вечеря

0

От хляба, който със сигурност вече е изсъхнал, можете да си направите ароматни крутончета с любими подправки и малко зехтин, които да похапвате пред телевизора.

1

Нещо Вкусно за Вечеря

Нещо Вкусно за Вечеря - направи си сам идеи и препоръки. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Нещо Вкусно за Вечеря.
 • Нещо Вкусно за Вечеря - Да сготвим вкусно за вечеряКакво да сготвя

  Да сготвим вкусно за вечеря

  14.03.20120

  Вкусни ястия за вечеря са тези, които са приготвени с много продукти и с любов, без да се използват полуфабрикати. Лесно се приготвя ястие от телешко месо с моркови и лук.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Плодовите аромати ни карат да се храним здравословноКое за какво е полезно

  Плодовите аромати ни карат да се храним здравословно

  02.12.20140

  Ако преди храна помиришем круша, ябълка или какъвто и да е друг плод, това ще помогне на мозъка ни да избере здравословната храна след това, убедени са специалистите.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Какво да сготвим за вечеряКакво да сготвя

  Какво да сготвим за вечеря

  12.10.20120

  Съществуват много рецепти за бърза вечеря, които не отнемат много време, а резултатът изненадва приятно. С малко фантазия и желание ще се радвате на вкусна вечеря седем дни в седмицата.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Японска диетаДиети

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Съвети при печене на фурнаКулинарни Съвети

  Съвети при печене на фурна

  06.04.20150

  Печенето във фурна е много лесно, защото не е нужно да стоим на крак пред печката, докато чакаме ястието да стане готово.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Ускоряване на обмяната на веществатаДиети

  Ускоряване на обмяната на веществата

  26.08.20100

  Диетата не е подходяща за хора, които поддържат спортен режим. Ако 2 дни след приложението на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас и трябва да го прекратите.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Диета с чай топи 10 кг за 5 дниДиети

  Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  23.06.20144

  Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Макаронена диетаДиети

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Отслабване без вечеряДиети

  Отслабване без вечеря

  20.02.20122

  Отказването от късната вечеря ще помогне за освобождаването от излишните килограми и ще подобри здравословното състояние на организма.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Хитринки за вкусно печеноКулинарни Съвети

  Хитринки за вкусно печено

  23.03.20140

  За да приготвите вкусно печено, то се реже напречно на мускулните влакна и се начуква. Добре е преди печенето да се запържи, за да се получи хрупкава коричка, а вътре месото да остане сочно.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кгДиети

  Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  28.09.20142

  Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Йогийската диетаДиети

  Йогийската диета

  10.12.20133

  Стресът е нещо, което неизменно съпътства живота ни. За справяне с него откриваме хиляди съвети за това кое е полезно и кое не, опитваме диета след диета, но не постигаме желания резултат.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Полезно ли е пропускането на вечеряКулинарни Съвети

  Полезно ли е пропускането на вечеря

  05.10.20120

  За човека желанието да хапне вечер е съвсем нормално, тъй като преди сън организмът прави стратегически запаси от енергия в случай на възможен глад. Много хора пропускат закуската, но не могат да пропуснат вечерята.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Диета с картофиДиети

  Диета с картофи

  08.08.20142

  Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Седмична диета за ускоряване на метаболизмаДиети

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Предимствата от лека храна за вечеряКое за какво е полезно

  Предимствата от лека храна за вечеря

  19.01.20120

  Добре е да се хапва лека храна за вечеря, тъй като претовареният стомах може да предизвика безсъние и дори кошмари. Добре е ако се научите да не вечеряте след осем часа вечерта.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Лесна вечеря с картофиКакво да сготвя

  Лесна вечеря с картофи

  15.01.20120

  Пригответе лесна и бърза вечеря с картофи, ако внезапно ви изненадат гости. Картофите стават ароматни и много вкусни и се приготвят лесно.

 • Нещо Вкусно за Вечеря - Какво обича да похапва зодия СкорпионЛюбопитно

  Какво обича да похапва зодия Скорпион

  07.06.201313

  Представителите на зодия Скорпион направо не могат да живеят без месо. Много са редки изключенията от това правило и е трудно да се срещне Скорпион, който да е заклет вегетарианец.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Нещо Вкусно за Вечеря - изпитани рецепти и статии за малки и големи. Всичко за Нещо Вкусно за Вечеря в нашия сайт. Оцени Нещо Вкусно за Вечеря от звездите над текста. Кулинарни рецепти, съвети за хранене, диети, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии на тема Нещо Вкусно за Вечеря. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.