Печен свински обезкостен джолан на фурна

Печен свински обезкостен джолан на фурна

0

В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...

1

Обезкостен Свински Джолан

Разгледай всички 50 кулинарни идеи относно обезкостен свински джолан в Готвач.бг.
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

, поръсва с малко черен пипер и кимион и олио. Накрая се правят гнезда в сместа и в тях се поставят парчетата запържено свинско месо. Пече се в...

Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч

Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч

В малко зехтин слагаме подправките, объркваме всичко и мариноваме джоланите с получената смес. Оставяме ги в хладилник да престоят една нощ...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

6

Месото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото. В купичка се...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Свински джолан с картофи

Свински джолан с картофи

сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...