Обикновени курабии

Обикновени курабии

13

. Нареждайте ги в намазнена тава, мажете с разбито яйце и поръсвайте със захар отгоре. Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....

1

Обикновенни Курабии

Открий всички 12 авторски предложения относно обикновенни курабии в Готвач.бг.
Обикновени домашни курабийки

Обикновени домашни курабийки

1

Замесваме тестото и го оставяме да престои за около 15 минути, след което оформяме топчета. Намазват се с жълтък, след което се поръсват...

Курабии

Курабии

1

към сместа. Месим малко да не лепне - тестото трябва да остане меко. Оставяме 30 минути да почине покрито. Правим курабии с различни форми...

Обикновени бухти

Обикновени бухти

Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се...

Обикновени мекици

Обикновени мекици

4

Брашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се...

Обикновени бисквити

Обикновени бисквити

18

Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се...

Обикновени блини

Обикновени блини

В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете...

Курабийки

Курабийки

28

Смесват се всички продукти, като се отделя единият жълтък. Замесва се тесто, което се разделя на малки топки. Те се намазват с жълтък и се...

Обикновени мекици

Обикновени мекици

Замесва се тестото, като в пресятото брашно се слага захар, сол и яйце. Добавя се разтворената в хладка вода мая и се замесва меко тесто...

Обикновени палачинки

Обикновени палачинки

13

Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се...

Обикновени соленки

Обикновени соленки

1

Разтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто...

Обикновена лютеница

Обикновена лютеница

Зеленчуците се почистват и се смилат в машинка за мелене на месо. Към сместа се прибавят олиото, оцета, солта и захарта. Варете, докато...