Овнешко рагу

Овнешко рагу

0

пълно омекване. Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....

1

Овнешко

Открий всички 12 подбрани съвети за овнешко в Готвач.бг.
Овнешки кебап

Овнешки кебап

Нарежете почистеното и подсушено месо на късчета. Разбъркайте го със скълцания ситно лук, магданоз, солта, черен пипер и маслото. Сложете...

Овнешки курбан

Овнешки курбан

Нарязваме на едро овнешкото обезкостено месо и лука. Варим в тенджера с 3 л. вода. Прибавяме целината, ракията и сол на вкус. Когато месото...

Овнешка Казъртма

Овнешка Казъртма

Нарязаното месо се задушава в масло до зачервяване. Слагаме лукът и добавяме малко хладка вода. Когато месото омекне добавяме нарязаните на...

Овнешки шишчета

Овнешки шишчета

Нарежете месото на кубчета. Обелете чесъна, пресовайте и го смесете със зехтина и подправките. Залейте месото и разбъркайте добре. Захлупете с...

Овнешка яхния

Овнешка яхния

Нарежете овнешкото месо на лентички и го запържете за кратко в част от мазнината. Извадете го и го приберете на топла. В мазнината от пърженето...

Овнешко с прясно зеле

Овнешко с прясно зеле

Нарязваме зелето и го претриваме със сол. Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената мазнина, след което добавяме олиото и...

Овнешко месо с юфка

Овнешко месо с юфка

Нарязваме месото на порции, слагаме го в йенска тенджера и го поръсваме със сол. Отгоре слагаме настърганите домати, счукания чесън и...

Овнешко месо във фолио

Овнешко месо във фолио

Измиваме месото добре и го нарязваме на по-едри парчета. Зеленчуците нарязваме на кръгчета, а подправките на ситно. Слагаме всичко в дълбок...

Овнешко месо с ориз

Овнешко месо с ориз

Измиваме месото добре и го нарязваме на порции, които задушаваме в собствената му мазнина и малко сол. След това доливаме топла вода и варим до...

Овнешко печено бутче

Овнешко печено бутче

Измиваме и изчистваме добре бута, като костта изваждаме внимателно. След това начукваме месото добре. На мястото на костта слагаме предварително...

Овнешко по балканджийски

Овнешко по балканджийски

Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на хапки. Поставят се в глинено гърне. Почистваме лука. Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме...