Паниран октопод

Паниран октопод

1

се получи гъстота на стандартна панировка. Овалвайте всяко парче октопод в панировката и пускайте в сгорещена мазнина. Изпържете октопода...

1

Октопод Паниран

Открий всички 12 авторски предложения за октопод паниран в Готвач.бг.
Октопод

Октопод

различни предмети от бита. Състав на октопода Съставът на пресен октопод в 100 г е 16.2% белтъчини, 79% вода, 1.9% мазнини, 1% въглехидрати...

Пържен октопод

Пържен октопод

10

Ако използвате малки октоподчета, ги потопете във вряща вода за няколко минути. Ако приготвяте голям октопод, го сложете да се свари за 30-40...

Октопод на жар

Октопод на жар

може да изпечете на грил или барбекю за около 2 минути, докато стане крехък. Изпеченият октопод залейте с още малко зехтин и поръсете с остатъка от зелениите....

Варен октопод по гръцки

Варен октопод по гръцки

. С него се залива октопода и се оставя да 10 часа в хладилник. Сервира се цял в голяма чиния....

Зелена салата с октопод

Зелена салата с октопод

Кипнете вода със сол и добавете добре почистения октопод. Варете около 40 минути на тих огън, извадете го с гевгир и го оставете добре да се...

Спагети с октопод

Спагети с октопод

Сварете спагетите, отцедете ги и ги оставете в покрит съд. Нарежете октопода на дребно, както и лука, и чесъна. Загрейте в широк и дълбок...

Октопод със зеленчуци

Октопод със зеленчуци

2

(не много) заедно с дафиновия лист. След това ги изсипете в купа, заедно с парчетата октопод. Полейте ястието с дресинг от лимоновия сок, балсамовия оцет, сол, черен пипер на вкус. Поръсете леко с магданоз и поднесете....

Автентичен Октопод Карпачо

Автентичен Октопод Карпачо

. Горната изхвърлете. В случай, че готвите повече или по-малко количество октопод височината на бутилката трябва да е повече или по-малка...

Октопод във Винегрет

Октопод във Винегрет

Октоподът се нарязва на тънки колелца, лукът и двата вида чушки - на малки кубчета, а двете краставички - на още по-малки кубчета. Олиото и...

Пържени пипала на октопод

Пържени пипала на октопод

октопод и изрежете пипалата му, залейте с дресинга и оставете да се маринова около 60-90 минути, като покриете съда с фолио. Овкусените пипала се...

Маринован октопод на скара

Маринован октопод на скара

Измийте добре октопода и го сложете в тенджера. Залейте с вода и сварете за 10 минути или докато октоподът смени цвета си. Увеличете огъня и...