Тинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детокс

Тинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детокс

0

Орехчетата се заливат с ракията. Тази смес се държи в продължение на 1-2 месеца. Прецеждат се и се добавят 1 л червено вино и 1 кг захар...

1

Орехова Ракия

Разгледай всички 12 избрани предложения за орехова ракия в Готвач.бг.
Чеснова тинктура

Чеснова тинктура

Пригответе си чесън и ракия в съотношения 1:2. Обелените и смачкани в хаванче скилидки чесън се поставят на дъното на чист и идеално сух буркан...

Домашна Клеева Тинктура

Домашна Клеева Тинктура

1

домашна клеева тинктура, за какво е подходяща и как да я използваме, за да извлечем най-голяма полза от лечебните ѝ свойства. Нужни са ви 30 г...

Тинктура при плексит

Тинктура при плексит

Залейте 50 бр. кокичета (цветчетата заедно с листата), нарязани на ситно, с 300 милилитра силна домашна ракия и ги оставете да престоят в...

Тинктура за бистър ум

Тинктура за бистър ум

Залейте 100 кокичета с 1 литър ракия и оставете да престоят 40 дни на слънчево място, като разклащате през-3-4 дни. Прецедете и съхранявайте...

Тинктура от Арника

Тинктура от Арника

шишенце. Разреждането на тинктурата е с 1 чаена лъжичка в 2 чаени чаши вода. Парче марля се потапя и налага болното място за 10 минути, като...

Ореховки

Ореховки

1

От изброените продукти без орехите се замесва хубаво меко тесто. Взема се с лъжица и се потапят в орехите. Пекат се в намазнена тава на...

Тинктура с бял равнец

Тинктура с бял равнец

или ракия. Държим 14 дни на слънце, след което прецеждаме и прибираме. Този вид тинктура се използва при настинки и ревматични болки....

Тинктура от тополови пъпки

Тинктура от тополови пъпки

В тъмно шише или буркан се смесват домашната ракия и нарязаните на ситно свежи тополови пъпки. Съдът трябва да се затваря плътно и да се постави...

Вишнева ракия

Вишнева ракия

Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място...

Бадемова ракия

Бадемова ракия

За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и...

Греяна ракия

Греяна ракия

В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като...