Оризови питки

Оризови питки

2

. С намазнени ръце оформяте 4 малки питки, подреждате ги в тава върху хартия за печене. Оризовите питки се пекат около 25 минути в предварително загрята на 170 градуса фурна с вентилатор....

1

Оризови Питки

Разгледай всички 18 избрани предложения относно оризови питки в Готвач.бг.
Оризова питка

Оризова питка

намазнена тава и се оставя на топло, докато втаса и увеличи двойно обема си. Оризовата питка се пече в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30 минути. Изважда се и се оставя да се охлади върху решетка....

Оризови ядки

Оризови ядки

4

магазините. Оригиналната марка на оризовите ядки е известна като какино тане. Японските майстори създават перфектният оризов снак - какино тане...

Оризови кюфтенца

Оризови кюфтенца

Оризът се сварява, добавят се нарязаният на ситно зелен лук, брашното, яйцето и подправките. Разбърква се добре, оформят се дребни кюфтенца...

Оризови палачинки

Оризови палачинки

Разбиваме яйцата. Добавяме млякото и водата и разбиваме с тел. Содата слагаме към брашното и добавяме към сместа. Намазваме тигана с масло и...

Оризови крокети

Оризови крокети

1

кашкавал/т.сирене, магданоз и черен пипер на вкус. От оризовата смес се правят питки в средата, на които се слага по 1 лъжичка от плънката и след...

Оризови бисквити

Оризови бисквити

Яйцата се разделят. В купа се поставят жълтъците и се добавят кокосово масло, мед, бакпулвер, ванилия, и се разбърква с дървена лъжица. На...

Оризови кюфтета

Оризови кюфтета

2

пипер. Оформете от сместа средно големи кюфтета и загрейте мазнина в тиган. Всяко оризово кюфте се овалва в яйце, галета и пак яйце. Пържи се до златист загар....

Питки

Питки

1

, завиваме на руло и разрязваме на еднакво големи парчета. Оформяме топки, от които после правим малки питки. След като ги подредим в тавата ги...

Оризови домати

Оризови домати

Доматите се издълбават и осоляват, обръщат се за да се отцедят. Оризът се сварява в подсолена вода, прибавя се черният пипер и се разделя на...

Оризови хлебчета

Оризови хлебчета

(трябва му повече време от обикновеното тесто с бяло брашно). Оформете малки се питки, намажете с прясно мляко, пак оставете да втасват...

Оризови Мъфини

Оризови Мъфини

Маслото се оставя да омекне на стайна температура. Добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на половинката лимон се настъргва, сокът се...