Ориз с яйца по китайски

Ориз с яйца по китайски

13

Сварете ориз около 10 – 12 мин, докато стане почти готов, но не и до пълна мекост. Отцедете ориза и го измийте със студена вода. Отново отцедете...

1

Ориз с Яйца по Китайски

Прегледай всички 30 избрани предложения относно ориз с яйца по китайски в Готвач.бг.
Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски

Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски

Сварете дългозърнестия ориз във вода или бульон. След като стане готов, се разбърква, за да изпръхне и да не се слепи. Морковът, лютата...

Пържен ориз с яйце по китайски

Пържен ориз с яйце по китайски

добавете тиквичките и гъбите, запържваме за няколко минути още. Като са готови, добавете студения ориз и дръжте около 2 минути. В купа сложете...

Ориз по китайски

Ориз по китайски

5

постепено отгоре и непрекъснато се бърка. Запържва се добре та ориза да не е сплъстен добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо. Разбърква се добре и се сваля от огъня....

Зеленчуков ориз по китайски

Зеленчуков ориз по китайски

, добавяме сварения ориз, добавяме още мазнина и пържим до пълна готовност на ориза. Добавяме зеленчуковия бульон, след това и царевицата...

Китайски ориз по кантонски

Китайски ориз по кантонски

1

Сварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине. Накълцайте лука, нарежете на дребно салама и шунката и ги...

Пържен ориз по китайски

Пържен ориз по китайски

27

Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...

Лесен китайски ориз

Лесен китайски ориз

. Правилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален. След като всичката вода се изпари, оризът се...

Китайски Ориз с Пилешко Месо

Китайски Ориз с Пилешко Месо

на малки парченца. Загрейте олиото в дълбок тиган на котлона и чукнете двете яйца. Бъркайте докато се пържат, докато станат на малки парченца...

Ориз със свинско по китайски

Ориз със свинско по китайски

до готовност на ориза. След това го овкусяваме - риган, черен пипер, чесън на прах. В друг тиган изпържваме яйцата с щипка сол. Разбъркваме ги...

Пилешко с ориз по китайски

Пилешко с ориз по китайски

1

охладеният ориз и соевият сос. Разбърква се с вилица, за да попие оризът от соса, котлонът се намалява на минимум и сместа се готви 4 минути...

Пържен ориз не по китайски

Пържен ориз не по китайски

4

Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее...