вторник, 6 октомври
Газообразуващи Храни
Кое за какво е полезно

Газообразуващи Храни

5

Полезните за организма сушени смокини, пресни ябълки, круши и праскови образуват газове в стомаха и червата. Това се дължи на съдържащата се в тях захар.

1

Отвари при Газове в Червата

Отвари при Газове в Червата - направи си сам домашни съвети и материали. Статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни материали за Отвари при Газове в Червата.
 • Отвари при Газове в Червата - Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомахКое за какво е полезно

  Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомах

  24.03.20130

  Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три много полезни и лечебни продукти, които ще ви помогнат да се справите при наличие на стомашно неразположение.

 • Отвари при Газове в Червата - Подуване на стомаха и къркорене на черватаХранене при проблеми

  Подуване на стомаха и къркорене на червата

  28.12.20110

  Подуването на стомаха и къркоренето на червата са често срещани проблеми, които предизвикват силен дискомфорт. При непрестанна болка, повръщане и висока температура се търси лекар.

 • Отвари при Газове в Червата - Хранене при заболяване на черватаДиета при проблеми

  Хранене при заболяване на червата

  05.11.20123

  Продукти, които подпомагат възстановяването на функциите на червата по отношение на перисталтиката, са мед, конфитюр, солена риба и туршии, пушени меса, консерви от месо и риба, кисели плодове, кисело мляко.

 • Отвари при Газове в Червата - Лечебни отвари с хидрастисХранене при проблеми

  Лечебни отвари с хидрастис

  25.02.20150

  Днес, лековитото растение е застрашено от изчезване. Когато се използва, е препоръчително да се залага само на продукти, произведени от билка с култивиран и органичен произход.

 • Отвари при Газове в Червата - Как да премахнем газоветеХранене при проблеми

  Как да премахнем газовете

  16.02.20120

  Газовете са неприятно състояние, което може да бъде предизвикано от стрес, неправилно хранене и прекаляване с газирани напитки.

 • Отвари при Газове в Червата - Няколко мита за храносмиланетоКое за какво е полезно

  Няколко мита за храносмилането

  06.04.20140

  Вижте няколко мита за храносмилането. Бобът ли причинява най-много газове? Наистина ли погълната дъвка престоява в стомаха година? Пикантните храни ли причиняват язва?

 • Отвари при Газове в Червата - Напитки за успокояване на коремаХранене при проблеми

  Напитки за успокояване на корема

  31.05.20150

  Макар да има доказали ефективността си напитки, които успокояват стомаха като чаша[прясно мляко или чай, както и такива, които дразнят стомаха като газираните напитки или алкохола, всичко зависи от индивидуалния проблем на човека и от какво точно се оплак

 • Отвари при Газове в Червата - Черната сол - най-ценната от всички видовеКое за какво е полезно

  Черната сол - най-ценната от всички видове

  14.02.20150

  Реално черната сол няма черен цвят. Тя е тъмно червена, със сивкави оттенъци. Наречена е черна условно, поради коренната разлика от натриевата сол.

 • Отвари при Газове в Червата - Мента и копър срещу киселини в стомахаХранене при проблеми

  Мента и копър срещу киселини в стомаха

  28.05.20130

  От билките най-благоприятно срещу стомашни киселини действат чаят от лютива мента и от копър. Тези две билки са много полезни и действат добре срещу газове в стомаха и чревния тракт.

 • Отвари при Газове в Червата - Как да сушим чушкиКулинарни Съвети

  Как да сушим чушки

  14.09.20150

  Сушенето на чушките е неизменна част от българската кулинарна традиция. Няма домакиня, която да не знае поне по няколко изкушаващи рецепти със сушени чушки.

 • Отвари при Газове в Червата - Как да се храните при колитХранене при проблеми

  Как да се храните при колит

  27.11.20112

  Колитът е възпалително заболяване на дебелото черво. Възпалителният процес може да обхване червата изцяло. Но може да порази и отделни части. Колитът протича или остро, или хронично.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Отвари при Газове в Червата - избрани рецепти и материали за малки и големи. Всичко за Отвари при Газове в Червата на едно място. Гласувай за Отвари при Газове в Червата от звездичките над този параграф. Лесни рецепти, съвети за хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и теми на тема Отвари при Газове в Червата. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.