четвъртък, 8 октомври
Смути е идеален за закуска
Диети

Смути е идеален за закуска

0

Смути е популярна напитка, в която пресни плодове и зеленчуци се смесват с натрошени кубчета лед, които приличат на сняг. Смути е идеален, ако сте на диета.

1

Отслабване с Зелени Сокове Смути

Отслабване с Зелени Сокове Смути - здравни и кулинарни полезни и практични съвети. Последните статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Отслабване с Зелени Сокове Смути.
 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Пет летни рецепти за смутиКакво да сготвя

  Пет летни рецепти за смути

  16.07.20131

  През лятото можете да си направите сами разхладителни напитки – смути. Те се приготвят от плодове, които се смесват и се превръщат във вкусна и освежаваща напитка.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Пет идеи за летни смутитаКулинарни Съвети

  Пет идеи за летни смутита

  19.07.20150

  Тук ще намерите пет лесни рецепти за вкусни и питателни смутита, които без проблем може да си приготвите у дома.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Зеленчуци за отслабванеДиети

  Зеленчуци за отслабване

  29.04.20110

  За да отслабнете бързо, ще ви помогнат всички видове зеленчуци и осебено целината. Тя е от продуктите с така наречена отрицателна калоричност. консумирайте зеленчмуците сурови и сготвени.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Пийте сокове вместо диетаДиети

  Пийте сокове вместо диета

  19.06.20100

  Вместо да се подлагате на жестоки диети, опитайте отслабване със зеленчукови сокове. Сокът от моркови, сокът от кисело зеле и сокът от домати са вълшебни формула за избавяне от тлъстините.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Супи за отслабванеДиети

  Супи за отслабване

  19.12.20111

  За една седмица диета със супи можете да отслабнете с пет килограма. За да има ефект диетата, консумирайте различни видове супа три или четири пъти дневно.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Чай с мляко за отслабванеДиети

  Чай с мляко за отслабване

  06.03.201011

  Ако искате да отслабнете, тогава защо не опитате отслабване с чай с мляко? Вижте две лесни рецепти за отслабване с чай с мляко. Зелен или черен трябва да е чаят при тази диета?

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Напитките пречат на отслабванетоДиети

  Напитките пречат на отслабването

  15.08.20110

  Отслабването често се превръща във фикс идея, в жертва на която падат някои от предпочитаните храни. Има обаче и друга неприятна част от ограниченията – спирането на някои от любимите напитки.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Плодовите сокове вдигат кръвнотоХранене при проблеми

  Плодовите сокове вдигат кръвното

  18.11.20140

  Ново изследване, проведено от учените от Технологичния университет в Суинбърн, Австралия, установи реален риск при консумацията на плодови сокове.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Сокотерапия за тонус и отслабванеДиети

  Сокотерапия за тонус и отслабване

  13.10.20110

  Терапевтичните свойства на пресните плодове и зеленчуци са известни от векове. Соковата терапия е естествен начин за изцеление на тялото, поддържане на добро здраве и тънка талия.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Плодов сок нагладно за здрав стомахКое за какво е полезно

  Плодов сок нагладно за здрав стомах

  05.03.20133

  Пиенето на плодови и зеленчукови сокове 20 минути преди ядене, помага на стомаха да усвои храната пълноценно. Най-полезни са прясноизцедените сокове.

 • Отслабване с Зелени Сокове Смути - Полезни ли са натуралните сокове?Кое за какво е полезно

  Полезни ли са натуралните сокове?

  19.04.20150

  Натуралният сок, който се продава във всеки магазин в кутия или пластмасова бутилка, се отличава от нектара по съдържанието си на натурални компоненти, като например плодово пюре.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Отслабване с Зелени Сокове Смути - изпитани рецепти и полезна информация за всеки ден и вкус. Всичко за Отслабване с Зелени Сокове Смути под един покрив. Дай своята оценка за Отслабване с Зелени Сокове Смути от звездите над този параграф. Готварски рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на доказаните ни рецепти и теми на тема Отслабване с Зелени Сокове Смути. Готвач.бг - уникален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.