понеделник, 8 февруари
Шоколадов пандишпан

Шоколадов пандишпан

0

. Добавете получения смес към шоколада и маслото, кипнете и варете 5 минути на тих огън. Намажете изстиналия пандишпан, гарнирайте с настърган шоколад, кокосови стърготини или сметана.

1

Пандишпанов Блат

Прегледай всички 16 подбрани съвети относно пандишпанов блат в Готвач.бг.
Пандишпанов кекс

Пандишпанов кекс

29.12.20123

Разбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и

Бишкотен блат за торта

Бишкотен блат за торта

18.12.2014

Разбийте жълтъците от яйцата с половината захар, докато станат на пухкав крем. С останалата захар разбийте белтъците на пухкав сняг. Съединете

Пандишпанен Кекс

Пандишпанен Кекс

09.01.201118

Разбиваме яйцата и захарта с миксер на пяна. Към сместа прибавяме ванилията, след това брашното лъжица по лъжица, като бъркаме бавно, за да не

Пандишпаново руло

Пандишпаново руло

20.11.20108

намаслена тава, на дъното на която има намаслена хартия за печене. Пече се на 180 градуса в незагрята фурна. След като е готов, блатът се обръща

Вилар блан

Вилар блан

12.03.2015

Вилар блан (Villard blanc) е хибриден сорт бяло грозде, произхождащ от Франция. Получен е след кръстосване на сортовете Зейбел 6468 и Зейбел

Видал блан

Видал блан

16.02.2015

Видал блан /Vidal blanc/ представлява бял хибриден сорт грозде, което се използва в производството на вино. Видал блан е селектиран през

Юни блан

Юни блан

06.02.2015

Юни блан е популярен сорт грозде, който се използва активно в производството на свежи висококачествени вина. Той се отглежда значително в

Пандишпанови квадратчета

Пандишпанови квадратчета

26.02.2014

намаслена хартия за печене тава. Печете в предварително загрята умерена фурна. Извадете тавата и оставете блата да се охлади. Нарежете на квадратчета у поръсете с пудра захар.

Пандишпанов сладкиш с плодове

Пандишпанов сладкиш с плодове

29.08.20121

разпределете почистените, подсушени и нарязани при нужда плодове. Сложете пандишпановия сладкиш с плодове да се пече в предварително загрята фурна на

Блатия

Блатия

07.04.20141

Блатия /Lythrum/ представлява род едногодишни или многогодишно тревисти космати растения, принадлежащи към семейство Блатиеви. Най – широко

Пандишпанов крем

Пандишпанов крем

09.06.20121

разбийте белтъците на твърд сняг и внимателно смесете със студения крем. Разсипете пандишпановия крем в подмаслени огнеупорни купички

Избрано

Какво Ново

Популярни

Пандишпанов Блат, изпитани предложения и теми за малки и големи. Имаш въпроси или изобщо не намери онова, което търсиш? За контакт с екипът на Готвач.бг пишете тук.