събота, 6 февруари
Пандишпанов кекс

Пандишпанов кекс

3

Разбийте първо яйцата със захарта много добре. След това прибавяйте последователно и постепенно продуктите в реда, в който са посочени и

1

Пандишпанов Кекс

Прегледай всички 18 авторски предложения за пандишпанов кекс в Готвач.бг.
Пандишпанен Кекс

Пандишпанен Кекс

09.01.201118

150 градуса около 35-40 минути, като не отваряме фурната първите няколко минути, за да не спадне. Като се зачерви кекса от горе слагаме фолио за да не изгори. Проверява се с клечка за зъби дали е готов.

Пандишпанов кекс с шоколад

Пандишпанов кекс с шоколад

06.08.20141

формата за кекс с олио и поръсваме леко с брашно. Добавяме сместа и слагаме да се пече за 30 мин. на 180 градуса. След това като изстине кексът, се разтопява шоколада на водна баня и се залива върху кекса.

Шоколадов пандишпан

Шоколадов пандишпан

20.02.2015

. Добавете получения смес към шоколада и маслото, кипнете и варете 5 минути на тих огън. Намажете изстиналия пандишпан, гарнирайте с настърган шоколад, кокосови стърготини или сметана.

Пандишпанов сладкиш с плодове

Пандишпанов сладкиш с плодове

29.08.20121

разпределете почистените, подсушени и нарязани при нужда плодове. Сложете пандишпановия сладкиш с плодове да се пече в предварително загрята фурна на

Пандишпаново руло с конфитюр

Пандишпаново руло с конфитюр

06.11.20151

Белтъците и жълтъците на яйцата се отделят едни от други. Към жълтъците се прибавят 2 с.л. захар и се разбиват до побеляване. Белтъците се

Кекса на баба

Кекса на баба

30.03.2012

намазнена и набрашнена форма. Сложете да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Нарежете готовия кекс и поръсете обилно с ванилена захар, като я пресеете през цедка. Рецептата е от стария тефтер на баба ми.

Пандишпанови квадратчета

Пандишпанови квадратчета

26.02.2014

Разбийте яйцата със захарта. Прибавете олиото и лимоновата кора. При непрекъснато бъркане сипете брашното. Изсипете сместа в покрита с

Кекс

Кекс

07.11.201220

се разбърква с брашното и орехите. Кексът се пече в предварително загряна фурна на 180 градуса. Готовият кекс се обръща и се поръсва с пудра захар или пък се маже с течен шоколад.

Пандишпанов крем

Пандишпанов крем

09.06.20121

разбийте белтъците на твърд сняг и внимателно смесете със студения крем. Разсипете пандишпановия крем в подмаслени огнеупорни купички

Пандишпанов сладкиш

Пандишпанов сладкиш

05.02.20126

Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава

Пандишпаново руло

Пандишпаново руло

20.11.20108

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна

Избрано

Какво Ново

Пандишпанов Кекс, изпитани предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш въпроси или изобщо не намери онова, което търсиш? За контакт с екипът на Готвач.бг пишете тук.