четвъртък, 11 февруари
Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата

1

Панирани Миди

Прегледай всички 17 избрани предложения за панирани миди в Готвач.бг.
Панирани миди с вино

Панирани миди с вино

22.03.2014

Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия

Пържени панирани миди в тесто

Пържени панирани миди в тесто

09.01.20162

Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок

Панирани пържени миди

Панирани пържени миди

15.06.2014

. олио и наситнен магданоз. След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина. Мидите се сервират топли с резен лимон.

Миди

Миди

27.02.2014

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май

Панирана пастърва

Панирана пастърва

09.10.2013

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова

Панирана палачинка

Панирана палачинка

05.02.2010

палачинките, който се слага в средата. Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио.

Панирана сьомга

Панирана сьомга

02.06.2009

Отделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в

Панирано пиле

Панирано пиле

28.04.2009

Варете месото 30 мин. Отделете го от костите и оформете правилни парчета. Натрийте ги с чесън, посолете ги със сол и черен пипер. Потопявайте

Панирана Цаца

Панирана Цаца

07.12.2015

Цацата се измива много добре, след това се почиства от вътрешностите и отново се измива. Поръсва се със сол. Приготвя се панировка от

Панирана сланина

Панирана сланина

27.05.20112

Нарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см. Отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг с

Тънкости при паниране с корнфлейкс

Тънкости при паниране с корнфлейкс

19.01.2015

Ястията, панирани с корфлейкс, имат далеч по-атрактивен вид и вкус отколкото продуктите, изпържени по традиционен начин. С корфлейкс могат да се

Избрано

Какво Ново

Популярни

Панирани Миди, избрани предложения и материали за малки и големи. Имаш критика или просто не откри онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.