Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

1

Панирани Миди

Прегледай всички 8 избрани предложения за панирани миди в Готвач.бг.
Панирани миди с бира

Панирани миди с бира

2 

Мидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, докато...

Панирани миди с вино

Панирани миди с вино

 

Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия...

Панирани пържени миди

Панирани пържени миди

 

. олио и наситнен магданоз. След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина. Мидите се сервират топли с резен лимон....

Панирани миди в бирена панировка

Панирани миди в бирена панировка

 

дълбок тиган. Подсушете мидите. Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути. Прехвърляйте ги на кухненска хартия...

Пържени панирани миди в тесто

Пържени панирани миди в тесто

2 

Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок...

Панирани миди с паста Патафри

Панирани миди с паста Патафри

 

белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...

Миди

Миди

 

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...