Да помогнем на Мишо да проходи
Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

1

Панирани Миди

Прегледай всички 12 избрани предложения за панирани миди в Готвач.бг.
Панирани миди с бира

Панирани миди с бира

30.05.20162

Мидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, докато...

Панирани миди с вино

Панирани миди с вино

22.03.2014

Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия...

Панирани пържени миди

Панирани пържени миди

15.06.2014

. олио и наситнен магданоз. След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина. Мидите се сервират топли с резен лимон....

Пържени панирани миди в тесто

Пържени панирани миди в тесто

09.01.20162

Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок...

Миди

Миди

27.02.2014

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

Миди плакия

Миди плакия

10.08.2013

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...

Миди Саганаки

Миди Саганаки

24.05.20125

Загрейте зехтина в дълбок тиган на котлона и запържете леко лука и пипера до омекване. Прибавете почистените предварително миди и след няколко...

Пикантни миди

Пикантни миди

16.04.2014

готвите още 2-3 минути, като поклащате периодично. След това опитайте и отстранете всички миди, чиито черупки не са се отворили. Сервирайте на гостите си ястието, гарнирано с корички хляб....

Миди яхния

Миди яхния

05.11.2014

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...

Миди Медитеранео

Миди Медитеранео

16.01.2016

. Овкусете със сол и черен пипер, разбъркайте. Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути. Добър апетит!...

Миди Натюр

Миди Натюр

29.09.2015

течаща вода с телена четка, като премахнете и мустачките. Ако има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали...

Другите гледат още

Какво Ново

Панирани Миди, избрани предложения и материали за малки и големи. Имаш критика или просто не откри онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.