Панирани миди с бира

Панирани миди с бира

2

се отворят. После се изваждат в куп.а Приготвя се панировка от дадените продукти, разбърка се на паста. Топим мидите в панировката и пържим в загрята мазнина. Поднасяме с резен лимон и студена бира....

1

Панирани Миди с Бира

Разгледай всички 23 избрани предложения относно панирани миди с бира в Готвач.бг.
Панирани миди в бирена панировка

Панирани миди в бирена панировка

 

дълбок тиган. Подсушете мидите. Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути. Прехвърляйте ги на кухненска хартия...

Панирани миди

Панирани миди

2 

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

Варени миди с бира

Варени миди с бира

5 

Закупените миди трябва да са със затворени черупки. Ако има отворени или счупени, ги отстранете. Поставете мидите в студена вода. Изтъркайте...

Панирани миди с вино

Панирани миди с вино

 

Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия...

Панирани пържени миди

Панирани пържени миди

 

. олио и наситнен магданоз. След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина. Мидите се сервират топли с резен лимон....

Панирани кашкавалчета с бира

Панирани кашкавалчета с бира

 

Разбийте много добре жълтъците с брашното, сипете бирата. Прибавете разбитите на сняг белтъци, овкусете със сол и черен пипер. Нарежете...

Панирана коприва с бира

Панирана коприва с бира

1 

Измиват се връхчетата от коприва и последователно се панират в сместа, която е приготвена от яйцата, брашното и бирата. Сместа трябва да е...

Панирано пиле с бира

Панирано пиле с бира

1 

бира. Белтъците се бият до твърд сняг и се смесват внимателно с кашата. Прибавя се сол и всичко се бърка плавно до получаване на еднородна...

Пържени панирани миди в тесто

Пържени панирани миди в тесто

2 

Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок...

Панирани миди с паста Патафри

Панирани миди с паста Патафри

 

белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...

Панирани пилешки гърди с бира

Панирани пилешки гърди с бира

 

пилешките гърди, оваляйте ги в брашно и ги потопете в панировката. Изпържете панираните филенца в силно сгорещено олио до получаването на кафява коричка. Поднесете със зелена салата и резени лимон....