петък, 6 май
Паниран език

Паниран език

2

В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...

1

Паниран Език

Разгледай всички 15 авторски предложения за паниран език в Готвач.бг.
Паниран телешки език

Паниран телешки език

19.11.2011

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Паниран свински език

Паниран свински език

25.05.20092

Изчистете и измийте свинският език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на...

Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

22.07.2011

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос. Шайбите се панират в...

Волски език

Волски език

20.02.2014

Волският език /Phyllitis scolopendrium/ представлява многогодишна папрат с късо коренище, от което излизат едри, кожести и дълги листа с къса...

Език пане

Език пане

10.03.2016

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Паниран дроб

Паниран дроб

04.10.20151

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...

Паниран козунак

Паниран козунак

23.04.20122

сложете захарта леко да се карамелизира до светло в съд на котлона и разбъркате с маслото и горещата вода. Поднесете по 2 парчета паниран козунак, полят със соса или с разбита сметана....

Паниран сладолед

Паниран сладолед

19.01.20123

силно мазнината за пържене. Овалвайте отново всяка топка сладолед в разбито яйце и слагайте да се изпържи за секунди. Поднесете топките паниран сладолед веднага с гарнитура от шоколадов сироп, сметана или др....

Паниран боб

Паниран боб

12.10.2011

много ситно нарязаните копър и магданоз. Фасулът се отцежда от течността и всяко зърно се пуска в сместа за паниране. Оттам се гребва с лъжичка...

Език a la provencale

Език a la provencale

24.11.2014

лук също на филийки, сложете в дълбок съд от йенско стъкло и отгоре добавете езика. Върху парчетата език разпределете ситно нарязаната...

Език в саче

Език в саче

27.08.20131

Сварете почистения телешки език в тенджера под налягане заедно в подправките. Още топъл го обелете и го нарежете на филийки. Загрейте бавно...

Другите гледат още

Какво Ново

Паниран Език, изпитани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не откри това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.