петък, 12 февруари
Паниран свински език

Паниран свински език

2

Изчистете и измийте свинският език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на

1

Паниран Език

Разгледай всички 16 авторски предложения за паниран език в Готвач.бг.
Паниран телешки език

Паниран телешки език

19.11.2011

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии

Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

22.07.2011

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос. Шайбите се панират в

Панирана Цаца

Панирана Цаца

07.12.2015

Цацата се измива много добре, след това се почиства от вътрешностите и отново се измива. Поръсва се със сол. Приготвя се панировка от

Панирана сланина

Панирана сланина

27.05.20112

Нарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см. Отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг с

Паниран пангасиус

Паниран пангасиус

17.05.20112

галета. Изпържете в сгорещената мазнина от двете страни. Готовата риба отцедете върху хартия. Поднесете панирания пангасиус с гарнитура по избор.

Паниран патладжан

Паниран патладжан

20.06.20121

последователно в яйца, брашняната смес и пак яйца. Пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар от двете страни. Отцеждайте готовите панирани

Как се панира кашкавал?

Как се панира кашкавал?

18.11.2015

паниран кашкавал в детска игра. Тайната на вкусния паниран кашкавал е в замразяването и панировката. Приготвеният за паниране кашкавал

Панирана пастърва

Панирана пастърва

09.10.2013

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова

Панирана палачинка

Панирана палачинка

05.02.2010

палачинките, който се слага в средата. Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио.

Панирана сьомга

Панирана сьомга

02.06.2009

Отделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в

Паниран козунак

Паниран козунак

23.04.20122

сложете захарта леко да се карамелизира до светло в съд на котлона и разбъркате с маслото и горещата вода. Поднесете по 2 парчета паниран козунак, полят със соса или с разбита сметана.

Избрано

Какво Ново

Паниран Език, изпитани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не откри това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.