Телешки език пане

Телешки език пане

0

ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци....

1

Паниран Телешки Език

Разгледай всички 40 авторски предложения за паниран телешки език в Готвач.бг.
Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Език пане

Език пане

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Свински език пане

Свински език пане

галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор....

Паниран език

Паниран език

2

В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...

Паниран свински език

Паниран свински език

2

Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...

Телешки език с хрян

Телешки език с хрян

настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Желиран телешки език

Желиран телешки език

Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера...

Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос. Шайбите се панират в...

Телешки език във винен сос

Телешки език във винен сос

Езикът се слага в закрит съд, добавят се нарязаният на едро лук, карамфилът и дафиновият лист. Залива се с виното, смесено със солта и пипера...