понеделник, 8 февруари
Телешки език пане

Телешки език пане

0

ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци.

1

Паниран Телешки Език

Разгледай всички 20 авторски предложения за паниран телешки език в Готвач.бг.
Паниран телешки език

Паниран телешки език

19.11.2011

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии

Свински език пане

Свински език пане

21.10.2015

галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор.

Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

22.07.2011

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос. Шайбите се панират в

Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

28.11.2013

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния

Паниран свински език

Паниран свински език

25.05.20092

Изчистете и измийте свинският език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на

Маринован телешки език

Маринован телешки език

23.11.20131

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера

Телешки език в масло

Телешки език в масло

28.12.20151

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер.

Телешки език със сос

Телешки език със сос

18.11.2014

Сварете езиците заедно с корените за супа в подсолена вода. Още докато са топли ги обелете и нарежете. От брашното и маслото направете

Панирани телешки шницели

Панирани телешки шницели

21.09.2014

За да изтъните шницелите, ги начукайте внимателно с чукче. Поръсете ги със сол и черен пипер, за да се овкусят. Всеки шницел се потапя

Телешки език с ябълков сос

Телешки език с ябълков сос

13.10.2014

Езикът се вари 2 часа заедно със солта, моркова, корена от магданоз, обеления лук и дафиновия лист. След като езикът се свари, се слага веднага в

Гъбена супа с телешки език

Гъбена супа с телешки език

20.02.20141

сол, черен пипер и дафинов лист. Уврелият език се изважда от бульона и се нарязва на тънки резени. Гъбите се задушават в маслото и се слагат в

Избрано

Какво Ново

Паниран Телешки Език, избрани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не откри онова, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пиши тук.