Паниран шаран

Паниран шаран

0

Разбиваме белтъците на сняг, към тях прибавяме бирата и останалите съставки. С получената смес панираме шарана и пържим в гореща мазнина....

1

Паниран Хайвер от Шаран

Открий всички 12 подбрани съвети относно паниран хайвер от шаран в Готвач.бг.
Хайвер от шаран

Хайвер от шаран

1

В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.). Долейте лимоновият сок и...

Пържен хайвер от шаран

Пържен хайвер от шаран

Измиваме много добре хайвера и го посоляваме. Слагаме го в хладилник да постой може и ден, така малко узрява и поема по добре от солта...

Паниран шаран с корнфлейкс

Паниран шаран с корнфлейкс

Изчистваме шарана от вътрешностите и люспите. Нарязваме го на шайби. Разбиваме яйцето в една чиния заедно с подправките и в друга омесваме...

Панирани шницели от хайвер

Панирани шницели от хайвер

Отделения хайвер от рибата го промиваме във водата, като гледаме да не нараняваме зрънцата. Отделяме ципата. Измиваме добре от кръвта и...

Панирани котлети от шаран

Панирани котлети от шаран

получената смес потапяме котлетите от шарана, задържаме за кратко, за да поомекне месото. Пържим котлетите в силно сгорещена мазнина....

Паниран хайвер с лимонов вкус

Паниран хайвер с лимонов вкус

. Разбийте яйцето с бирата на пяна и потопете всяко парче хайвер в сместа, след което във брашно. Може да се разбият заедно с брашното да се...

Паниран шаран с царевично брашно

Паниран шаран с царевично брашно

Почистете и нарежете шарана на котлети, посолете на вкус и изцедете сока на лимона в него, разбъркайте и оставете за 1 час в хладилника завит с...

Паниран шаран с ароматни подправки

Паниран шаран с ароматни подправки

Шаранът се изчиства от люспите и се нарязва на шайби. В голям съд се излива виното и се смесват всички подправки. Количествата им са според...

Шопски хайвер с шарена сол

Шопски хайвер с шарена сол

. Разбърква се внимателно. Намазва се на филия и се поръсва с чубрица или шарена сол....

Паниран шаран с чесън и горчица

Паниран шаран с чесън и горчица

1

намажете шарана и оставете да отлежи 3 часа. Оваляйте всеки къс в брашно, яйце и галета. Изпържете в нагорещено олио и поднесете с варени картофи....

Хайвер

Хайвер

2

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....