
.
Рибата /около 1 кг филе/, която е била предварително измива и подсушена, се потапя в белтъка, после в брашното, след това-пак в белтъка и накрая...

Филето се изчиства и измива. Подготвената риба се потапя в брашно, разбито яйце и галета.
Рибата се пържи в гореща мазнина до златист цвят....

пригответе панировката от триците, яйцето и подправката.
Оваляйте рибата и я изпържете в сгорещена мазнина....

Пресейте половината брашно и го смесете с нишестето и солта. Добавете водата и бъркайте до получаването на гладка смес. Оставете панировката да...

добавете и брашното към сместта до получаване на кремообразна смес.
Загрейте мазнина в тиган, оваляйте рибното филе в панировката и...

.
Загрейте мазнина за пържене. Всяко рибно филе потапяйте в панировката и пускайте да се изпържи равномерно до приятен златист цвят.
Поднесете рибата Орли с гарнитура от картофи, зелечуци и сос по избор....

. Пригответе гъста кашичка от брашното, жълтъците и виното/бирата.
Накрая прибавете разбитите белтъци. Оваляйте всяко парче риба в панировката и пържете в сгорещено олио до зачервяване. Поднесете с гарнитура по избор....

пържената или панираната риба. Вярно, по калорична е, но рибата си е риба и стига да нямате алергии към нея, тя спада в категорията на една от...

панировката с прозрачно фолио и оставяме за час да втаса.
Филето от рибата нарязваме по диагонал на парчета и овалваме в копър. След това овалваме...

Измитата и почистена риба нарежете на подходящи парчета. Посолете и оставете за около 20 мин. да поеме от солта.
Овкусете рибата с черен...

сместа и я оставете да втаса около час.
Нарежете филето от риба на диагонални парченца. Оваляйте ги в копър. Нагрейте мазнината до 175°С...