Свинско с парени чушки

Свинско с парени чушки

0

полумесеци лук. Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки. След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около 10 минути....

1

Парени Чушки

Прегледай всички 15 избрани предложения за парени чушки в Готвач.бг.
Парени чушки със зеле

Парени чушки със зеле

и зелето и морковите, напълнете чушките със зелевата смес. След като всичко изстине, подредете напълнените чушки в буркани. Залейте с маринатата, затворете с капачки и стерилизирайте за 10 минути....

Парени селски чушки

Парени селски чушки

Измийте чушките и махнете дръжките. Кипнете водата с оцета, захарта, солта, олиото и добавете черния пипер, бахара, дафиновите листа...

Парени гевреци

Парени гевреци

От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...

Парени понички

Парени понички

Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...

Парени патладжани

Парени патладжани

Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...

Парени кренвирши

Парени кренвирши

Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...

Парена Сланина

Парена Сланина

Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...

Парени камби без варене

Парени камби без варене

Камбите и чушките се почистват от семената и нарязваме на парченца. Морковите се обелват и нарязват на шайби. Добавят се нарязани скилидки чесън...

Парен кекс

Парен кекс

Изброените продукти, без млякото и какаото, се разбъркват. Готовото тесто се залива с горещо прясно мляко постепенно. Отново се разбърква...

Парен патладжан

Парен патладжан

2

Смесете оцета, олиото и захарта и ги сложете да заврат. Нарежете патладжаните подобно на диня - на резени, и ги пускайте в саламурата за 10...

Родопски пареник

Родопски пареник

тях двата вида брашно. С помощта на точилка направете дупки в сместа и върнете на огъня. След около 20-тина минути махнете пареника от котлона...