Панировка Патафри

Панировка Патафри

1

продукти. Пастата Патафри е готова. Когато панирате с Патафри, първо оваляйте продуктите в брашно, след това в Патафри изпържете в добре загрята маслена баня....

1

Паста Патафри Панировка

Открий всички 15 авторски предложения относно паста патафри панировка в Готвач.бг.
Паста Патафри (Pate a frire)

Паста Патафри (Pate a frire)

17.05.20111

. Разбийте белтъците на сняг с щипка сол, а ако панирате нещо сладко, добавете и малко захар. Внимателно смесете белтъците със сместа. Когато започнете да панирате, оваляйте първо в брашно, после в паста Патафри....

Панирани миди с паста Патафри

Панирани миди с паста Патафри

19.07.2016

белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...

Тайните на перфектната панировка

Тайните на перфектната панировка

14.05.2012

Най-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в...

Картофки с царевична панировка

Картофки с царевична панировка

26.07.2016

В подсолена вода сварете обелените картофи. Внимавайте да не ги преварите, трябва да си останат цели. В купа смесете галетата и брашното...

Филенца с панировка

Филенца с панировка

09.08.2016

Филето се измива и подсушава, след което се срязва по средата с нож. Използваме пилешко филе. Режем го на 6 тънки филенца. В купичка чукваме...

Панировка за цаца

Панировка за цаца

25.03.20114

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от...

Панировка за пиле

Панировка за пиле

16.11.20114

Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс. Пилешкото се овалва последователно в брашното...

Картофени кюфтета с панировка

Картофени кюфтета с панировка

03.01.2016

Картофите се обелват и сваряват. След това се смачкват и към полученото се добавят останалите съставки, с изключение на панировката. От така...

Пъстърва във винена панировка

Пъстърва във винена панировка

01.09.2015

Приготвя се панировка, като жълтъците се отделят от белтъците. Брашното се разбива с жълтъците, виното и 150 милилитра вода до еднородна смес...

Калмари с лека панировка

Калмари с лека панировка

09.12.20151

Калмарите се изчистват и се измиват. Нарязват се на шайби, дебели един пръст. Царевичното нишесте се размива с малко вода. Към него се...

Ароматен пангасиус с панировка

Ароматен пангасиус с панировка

26.09.2015

Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен...