Панировка Патафри

Панировка Патафри

1

продукти. Пастата Патафри е готова. Когато панирате с Патафри, първо оваляйте продуктите в брашно, след това в Патафри изпържете в добре загрята маслена баня....

1

Паста Патафри Панировка

Открий всички 19 авторски предложения относно паста патафри панировка в Готвач.бг.
Паста Патафри (Pate a frire)

Паста Патафри (Pate a frire)

1

. Разбийте белтъците на сняг с щипка сол, а ако панирате нещо сладко, добавете и малко захар. Внимателно смесете белтъците със сместа. Когато започнете да панирате, оваляйте първо в брашно, после в паста Патафри....

Сиренца и кашкавалчета с панировка Патафри

Сиренца и кашкавалчета с панировка Патафри

1

разбърква добре. След това се прибавят и белтъците, разбърквайки леко с лъжица. Кубчетата кашкавал и сирене се потапят в панировка и по 2-3 се...

Панирани миди с паста Патафри

Панирани миди с паста Патафри

белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...

Видове Панировки

Видове Панировки

2

, изпържва се, но заради панировката, която го предпазва, остава с всичките си сокове. Съществуват много видове панировки, които са...

Картофки с царевична панировка

Картофки с царевична панировка

В подсолена вода сварете обелените картофи. Внимавайте да не ги преварите, трябва да си останат цели. В купа смесете галетата и брашното...

Филенца с панировка

Филенца с панировка

Филето се измива и подсушава, след което се срязва по средата с нож. Използваме пилешко филе. Режем го на 6 тънки филенца. В купичка чукваме...

Шницели с двойна панировка

Шницели с двойна панировка

1

Каймата се овкусява със сол, черен пипер и чубрица. Омесва се добре и се оформят малки продълговати топчета. Разстилат се на много тънки...

Картофени кюфтета в панировка

Картофени кюфтета в панировка

2

Картофите се обелват и сваряват. След това се изцеждат от водата и се намачкват. В тях се слага 1 яйце, сол на вкус, половин детска лъжичка...

Черен дроб в панировка

Черен дроб в панировка

Режем дроба на филии. Измиваме дроба и го подсушаваме. Всяко едно парче го поръсваме от двете страни с пикантина. После всяко едно поръсваме и с...

Патладжани с чеснова панировка

Патладжани с чеснова панировка

изливаме водата, измиваме патладжаните и подсушаваме. Овалваме в царевично брашно. Приготвяме панировка, като разбиваме яйцата с малко вода...

Хляб с панировка

Хляб с панировка

, тестото се поръсва с панировка за кашкавал и се оставя да се изпече. Готовият хляб се изважда, поръсва се с вода и се завива за кратко с чиста кърпа....