Пастет от маслини

Пастет от маслини

1

Накиснете маслините за 2 часа в топла вода, за да се отмие солта, след което ги отцедете добре. След това ги сложете в кухненски робот или...

1

Пастет от Маслини

Разгледай всички 20 авторски предложения за пастет от маслини в Готвач.бг.
Маслини с пастет от сардела

Маслини с пастет от сардела

 

. Обезкостете ги или направо си купете обезкостени маслини. С помощта на подходяща лъжичка напълнете маслините. Може да поднесете маслините като предястие, всяка поставена върху сухар или солена бисквитка....

Сандвичи с пастет от маслини

Сандвичи с пастет от маслини

 

Пастетът от маслини се приготвя като пасирате почистените маслини. Накълцайте наситно краставичките, прибавете настъргания морков...

Пастет от маслини и крема сирене

Пастет от маслини и крема сирене

1 

Обезкостете маслините, сложете ги в блендер и пасирайте с всички останалите продукти до получаване на хомогенна смес. Охладете пастета в хладилник и го поднесете....

Пастет от риба тон с маслини

Пастет от риба тон с маслини

 

сместа се прибавят доматеното пюре, черният пипер и накълцаният магданоз. Разбърква се до получаване на гладък пастет. Пастетът се шприцова в...

Пастет от риба треска и маслини

Пастет от риба треска и маслини

 

температура масло. Добавят се нарязаните маслини, яйцето, босилекът и лимоновата кора. Разбърква се, добавя се лимоновият сок, солта и черният пипер и сместа се разбърква добре. Сервира се с препечени филийки....

Маслинов пастет с босилек и зехтин

Маслинов пастет с босилек и зехтин

 

босилек. Пасираме отново всичко много добре с помощта на пасатор. След като направим маслиновия пастет го слагаме в малка купичка и украсяваме с 2...

Маслини

Маслини

 

„Europaea” ни напомня, че маслините са родом от средиземноморския регион на Европа. Някои от многото достъпни видове маслини са Мароканските...

Гъши пастет

Гъши пастет

 

достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...

Чернодробен пастет

Чернодробен пастет

 

Лукът и дробът се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата. Подправят се със сол и...

Пастет Шийтаке

Пастет Шийтаке

 

сол на вкус. Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....

Пиперен пастет

Пиперен пастет

 

Изпечете, обелете и смелете чушките в месомелачка. Добавете настърганото сирене и олиото, което е врящо. Посолете на вкус и разбъркайте много...