Пастет от тиквички

Пастет от тиквички

0

купа и когато тиквичките са готови, добавяме и тях и пасираме. Пастетът е чудесен с брускети или като предястие, поднесен на препечена филийка....

1

Пастет от Тиквички

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пастет от тиквички в Готвач.бг.
Пастет от тиквички и картофи

Пастет от тиквички и картофи

се обелват и сваряват до готовност. Във висок и тесен съд сипваме отцедените тиквичк , картофите, също нарязани на едро, нарязани листа босилек...

Паста с тиквички

Паста с тиквички

Пастата се сварява в подсолена вода. Междувременно се приготвят зеленчуците. Тиквичките се нарязват, чесънът се наситнява. Запържват се на...

Зеленчукови кюфтета с пастет от тиквичка

Зеленчукови кюфтета с пастет от тиквичка

галета. След това се запичат с малко олио или зехтин в незалепващ тиган. За пастета: всички продукти се пасират до хомогенна смес. Готовите кюфтенца се гарнират със свежия пастет....

Фритата с паста и тиквички

Фритата с паста и тиквички

Загрейте зехтина в тиган. Сипете нарязания лук и го запържете. Добавете тънко нарязаните тиквички и чесъна и гответе още 2 минути. Разбийте...

Бърза салата с паста и тиквички

Бърза салата с паста и тиквички

Сваряваме пастата по избор в подсолена вода и я изцеждаме. Нарязваме на тънко тиквичките, разбъркваме ги със соса, овкусяваме ги на сол и...

Тиквички на скара с копърова паста

Тиквички на скара с копърова паста

, чесънът, солта и зехтинът. Блиндират се до получаване на паста. Тиквичките се пекат на загрята скара до омекване. Слагат се в подходяща чиния и се намазват с пастата отгоре....

Свински пастет

Свински пастет

1

, твърдо сварените жълтъци, маслото и подправките в пасатор или кухненски робот и ги смелете до получаване на хомогенна смес. Поднесете пастета, намазан върху препечен хляб....

Оризов пастет

Оризов пастет

Сварете ориза и добре изцедете. Изчистените и нарязани на дребно гъби и зелен лук запържете в 2 с. л. масло, добавете малко вода и задушете...

Гъши пастет

Гъши пастет

достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...

Пастет Шийтаке

Пастет Шийтаке

сол на вкус. Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....

Чернодробен пастет

Чернодробен пастет

Лукът и дробът се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата. Подправят се със сол и...