Руска млечна пасха

Руска млечна пасха

0

Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната. Загрява...

1

Пасха Руска

Открий всички 12 авторски предложения относно пасха руска в Готвач.бг.
Руска пасха с кондензирано мляко

Руска пасха с кондензирано мляко

 

Изварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното...

Царска пасха

Царска пасха

 

Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете...

Руска вишновка

Руска вишновка

 

Вишните се измиват и всеки плод се набожда с клечка за зъби на две или три места. В голям буркан се слагат малко вишни, поръсват се със захар и...

Руска плитка

Руска плитка

2 

Активира се маята, щом шупне се замесва с другите продукти тесто и оставяме да втаса 40 минути на топло. Разточва се на правоъгълник, поръсва...

Руска окрошка

Руска окрошка

 

Яйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука. Добавя се сметаната...

Руска туршия

Руска туршия

 

руската туршия е готова за консумация. Оригиналната рецепта е без чесън, но по желание може да добавите и стръкчета копър и по дафинов лист в бурканите....

Руска Салата

Руска Салата

7 

Сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на дребно. Лукът се реже на ситно и се прибавя към нарязаните на малки парченца сварено пилешко...

Видове паста

Видове паста

 

За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...

Паста Кошничка

Паста Кошничка

 

Сварете сироп от захарта и водата, ароматизирайте с ванилия и охладете. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с половината захар...

Евтина паста

Евтина паста

 

Сваряваме водата и пускаме бульона и макароните. Нарязваме на много ситно колбаса, настъргваме кашкавала, а за по-лесно и бързо натрошаваме...

Босилекова паста

Босилекова паста

 

количеството му. Накрая объркайте готовата босилекова паста с настърган пармезан или твърд кашкавал. Посолете на вкус и добавете малко прясно смлян черен пипер. Босилековата паста може да се приготви и само с листа от босилек....