Руска млечна пасха

Руска млечна пасха

0

Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната. Загрява...

1

Пасха Руска

Открий всички 12 авторски предложения относно пасха руска в Готвач.бг.
Руска пасха с кондензирано мляко

Руска пасха с кондензирано мляко

 

Изварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното...

Царска пасха

Царска пасха

 

Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете...

Руска плитка

Руска плитка

2 

Активира се маята, щом шупне се замесва с другите продукти тесто и оставяме да втаса 40 минути на топло. Разточва се на правоъгълник, поръсва...

Руска вишновка

Руска вишновка

 

Вишните се измиват и всеки плод се набожда с клечка за зъби на две или три места. В голям буркан се слагат малко вишни, поръсват се със захар и...

Руска окрошка

Руска окрошка

 

Яйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука. Добавя се сметаната...

Руска Салата

Руска Салата

7 

Сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на дребно. Лукът се реже на ситно и се прибавя към нарязаните на малки парченца сварено пилешко...

Руска туршия

Руска туршия

 

руската туршия е готова за консумация. Оригиналната рецепта е без чесън, но по желание може да добавите и стръкчета копър и по дафинов лист в бурканите....

Видове паста

Видове паста

 

За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...

Паста Асорти

Паста Асорти

 

Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките. За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути...

Тиквена паста

Тиквена паста

1 

останалата захар. Сместа се изсипва в тавичка намазана с масло и се пече в умерена фурна до готовност. Тиквената паста се поръсва с пудра захар и се поднася....

Унгарска паста

Унгарска паста

2 

Пресяваме брашното, защото така става по-добре. Затопляме си леко прясното мляко и размиваме маята със захарта и 1 с.л. брашно да шупне, завита с...