Лесен пататник с праз

Лесен пататник с праз

0

. Отцедете ги и ги смесете с предварително сотирания праз лук, натрошеното сирене и яйцата. Овкусете с чубрица, сол и черен пипер. Разточете тънки...

1

Пататник с Праз

Открий всички 40 кулинарни идеи относно пататник с праз в Готвач.бг.
Пататник

Пататник

8

. Сместта се обърква добре и се изсипва в намазнена тава. Пататникът се пече в умерена фурна до лек загар отгоре, след което се разбърква с...

Вит пататник

Вит пататник

Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа. Отцеждат се, тъй като пускат...

Постен пататник

Постен пататник

имайте предвид, че водеща подправка за пататника е джоджен! Капвам малко олио и разбърквам хубаво, за да се овкуси хубаво суровата смес. В...

Родопски пататник

Родопски пататник

поднос и после го върнете в тигана, да се запече и от другата страна. Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....

Лесен пататник

Лесен пататник

1

останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре. В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да...

Торта Пататник

Торта Пататник

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме. Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета...

Пататник на тиган

Пататник на тиган

4

отново в тигана и на котлона. Сега се пече без капак, за да се запази хрупкава коричката. Готовият пататник се маже с масло и оставяте за няколко минути да престои....

Родопски пататник със сирене

Родопски пататник със сирене

1

на голяма чиния обръщаме пататника от другата страна, за да се запече. Може да се поднесе и с настърган кашкавал. Добър апетит!...

Пататник от пържени картофки

Пататник от пържени картофки

палачинки и пържите там пататника, като го обръщате внимателно с чиния или капак, когато е стегнал от едната страна, така че да се запържи и от другата....

Пататник на фурна

Пататник на фурна

. Сместа се прехвърля в намаслена тавичка, подравнява се и се заглажда. Поръсва се с малко олио. Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини....

Родопски точен пататник

Родопски точен пататник

отлепил, взима се друга по голяма тава или дъска, слага се върху пататника и се обръща. Слага се с суровата страна надолу и продължава да се пече само на долна фурна до готовност....