Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

0

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

1

Песто Дженовезе

Открий всички 63 авторски предложения за песто дженовезе в Готвач.бг.
Паста с песто дженовезе

Паста с песто дженовезе

, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

, но ако все пак решите, че ще опитате традиционната рецепта за песто Дженовезе ще ви трябват: пресен босилек-около 50 г; 1/2 чаша студено...

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

Песто дженовезе произхожда от приказната италианска област Лигурия – кръстопът и сборен пункт на много култури още от древни времена...

Спагети с пилешки гърди и песто Дженовезе

Спагети с пилешки гърди и песто Дженовезе

1. Приготвяне на пестото. Класическото песто се приготвя в мраморно хаванче, но поради липса на такова босилека го начуках в дървено такова, а...

Песто

Песто

1

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...

Канелони Дженовезе

Канелони Дженовезе

Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се...

Ньоки а ла дженовезе

Ньоки а ла дженовезе

Кипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння...

Песто Росо (Червено песто)

Песто Росо (Червено песто)

Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...

Спаначено песто

Спаначено песто

1

Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително. Прехвърлете пестото...

Чушково песто

Чушково песто

Загрейте фурната на 200 градуса. Поставете чушките в тава, застлана с хартия за печене, и поръсете със зехтин. Изпечете във фурната за около...

Лимоново песто

Лимоново песто

Кашуто се смесва с нарязания на ситно магданоз и се счуква в хаванче. Добавя се настърганата на ситно лимонова кора, нарязаният на ситно...