Песто с авокадо

Песто с авокадо

0

мазнината и оцета при непрекъснато пасиране. Накрая овкусете със сол и черен пипер. Ако е прекалено гъсто, може да разредите пестото с авокадо с малко водичка....

1

Песто от Авокадо

Прегледай всички 12 подбрани съвети за песто от авокадо в Готвач.бг.
Лингуини с песто и авокадо

Лингуини с песто и авокадо

добавите и няколко скилидки чесън. Подправете готовото песто със сол на вкус. Ако е необходимо добавете още зехтин - до получаване на гладка паста...

Песто

Песто

1

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...

Авокадо

Авокадо

4

, а не зеленчук. Отглеждане на авокадо Авокадото расте добре в районите с мек климат. Западноиндийските сортове процъфтяват при влажен...

Песто Росо (Червено песто)

Песто Росо (Червено песто)

Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...

Червено песто

Червено песто

, зехтина и пресния босилек. Пестото се подправя със сол и лют червен пипер на вкус и всичко се разбива с блендера. Пестото може да се прехвърли в бурканче и да се съхранява в хладилник до пет-шест дни....

Лешниково песто

Лешниково песто

блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото. С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, гриловани зеленчуци, салати, към които добавям лимонов сок, горчица и мед....

Магданозено песто

Магданозено песто

2

Почиствате и наситнявате всички твърди съставки. Поставяте ги в тясна купичка. Добавяте подправките и пасирате всичко добре, докато се получи...

Домашно песто

Домашно песто

настърганото сирене. Подправете със сол на вкус. При непрекъснато счукване долейте зехтина на тънка струйка - трябва да се получи хомогенна смес. Съхранявайте пестото в бурканче в хладилника....

Веган песто

Веган песто

добие гладка смес. Полученото песто може да се ползва за овкусяване на салати или като разядка....

Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

Сос Песто

Сос Песто

2

Пасирайте орехите, скилидките чесън, едро нарязания босилек и 50 мл. от зехтина. Разбъркайте с пармезана и 100 мл. зехтин. Подправете със сол на...