Магданозено песто с маслини

Магданозено песто с маслини

0

Пресният магданоз се измива добре, махат се по- големите дръжки, а листенцата се слагат в компотен буркан. Добавят се маслините без костилки...

1

Песто с Маслини

Открий всички 12 подбрани съвети относно песто с маслини в Готвач.бг.
Песто с маслини

Песто с маслини

1 

Сложете всички продукти в блендер и ги пасирайте добре. Сложете в стъклен съд с капак в хладилника да престои за няколко часа. Сосът може...

Песто от босилек, маслини и тиквичка

Песто от босилек, маслини и тиквичка

 

. Отгоре поставяме босилека и най-отгоре нарязаната на шайби тиквичка. Включваме блендера и блендираме до готовност. Готовото песто сипваме в купички....

Песто

Песто

1 

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...

Маслини

Маслини

 

„Europaea” ни напомня, че маслините са родом от средиземноморския регион на Европа. Някои от многото достъпни видове маслини са Мароканските...

Песто Росо (Червено песто)

Песто Росо (Червено песто)

 

скълцания чесън, маслини, балсамов оцет и зехтин и преценете дали има нужда от още вода. Започнете да разбивате, докато започне да става гладко...

Лешниково песто

Лешниково песто

 

блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото. С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, гриловани зеленчуци, салати, към които добавям лимонов сок, горчица и мед....

Доматено песто

Доматено песто

 

домати, скълцания чесън, натрошените при нужда ядки. Долейте балсамовия оцет и зехтина и пасирайте до готовност. Финално объркайте пестото...

Магданозено песто

Магданозено песто

1 

Почиствате и наситнявате всички твърди съставки. Поставяте ги в тясна купичка. Добавяте подправките и пасирате всичко добре, докато се получи...

Веган песто

Веган песто

 

добие гладка смес. Полученото песто може да се ползва за овкусяване на салати или като разядка....

Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

 

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

Домашно песто

Домашно песто

 

настърганото сирене. Подправете със сол на вкус. При непрекъснато счукване долейте зехтина на тънка струйка - трябва да се получи хомогенна смес. Съхранявайте пестото в бурканче в хладилника....