понеделник, 5 октомври
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъска
Кулинарни Съвети

Кулинарни тънкости при приготвянето на гъска

0

Гъската се вари около 2 часа. Проверява се дали е добре сварена с помощта на готварска игла или шишче, която се забожда в бута на гъската. Ако минава свободно през месото, значи гъската е добре сварена.

1

Печена Гъска

Печена Гъска - здравни и кулинарни идеи и препоръки. Последните статии и текстове в нашия сайт. Кулинарни и здравни съвети за Печена Гъска.
 • Печена Гъска - Какво хапват на Коледа и Нова година по светаКулинарни Съвети

  Какво хапват на Коледа и Нова година по света

  22.12.20110

  В Италия на Нова година се сервира грозде, ядки и леща, както и ястия от риба. В Холандия на Коледа се сервира еленско и заешко месо.

 • Печена Гъска - С какво се гощават по света на КоледаПразнична Трапеза

  С какво се гощават по света на Коледа

  25.12.20110

  Бъдни вечер и Коледа е един от най-светлите празници почти в целия свят. Разбира се, различните страни имат и своята традиционна кухня на този ден.

 • Печена Гъска - Гъска с ябълки е изненада за КоледаПразнична Трапеза

  Гъска с ябълки е изненада за Коледа

  25.12.20110

  Зарадвайте близките си, като приготвите за Коледа гъска с ябълки или патица с джинджифил. На Коледа се сервира едро парче месо или цяла птица, това показва обединяването на семейството.

 • Печена Гъска - Как да приготвим печена гъскаКулинарни Съвети

  Как да приготвим печена гъска

  15.03.20130

  За да бъде печената гъска вкусна, тя преди всичко трябва добре да се подготви. Това не е трудно, но изисква време – два дни, което означава, че трябва да я купите няколко дни, преди да я сервирате.

 • Печена Гъска - Гъше месоМеса и Колбаси

  Гъше месо

  13.02.20150

  Месото от гъска е широко разпространено в готварството на редица страни. То се употребява в яхнии, супи, салати, пастети, запеканки.

 • Печена Гъска - Макаронена диетаДиети

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Печена Гъска - Идеи за печена тикваКакво да сготвя

  Идеи за печена тиква

  04.11.20120

  Печената тиква е любим десерт на много хора, но всеки я приготвя по различен начин. Да разгледаме няколко рецепти за печена тиква, които стават много бързо, не изискват много продукти и стават много вкусно.

 • Печена Гъска - Подходящи гарнитури за рибаКакво да сготвя

  Подходящи гарнитури за риба

  19.11.20120

  Проблемът основно идва не от това как да приготвим рибата, а с какво да я съчетаем – за да бъде чудесна вечерята, към пържената или печената риба задължително трябва да има някаква гарнитура.

 • Печена Гъска - Полезни свойства на печената тикваКое за какво е полезно

  Полезни свойства на печената тиква

  02.12.20122

  Печената тиква притежава много полезни свойства, които помагат на човек да поддържа здравето си в перфектно състояние, съдържа нужните на организма аминокиселини и витамини.

 • Печена Гъска - Диета с рибаДиети

  Диета с риба

  05.12.20123

  Диетите с риба са много популярни, тъй като рибата е полезна и същевременно диетична храна, а освен това е и много вкусна. Това прави диетата с риба предпочитана от много хора, които искат да отслабнат.

 • Печена Гъска - Популярни немски коледни ястияКулинарни Новини

  Популярни немски коледни ястия

  21.12.20120

  За Коледа в Германия се поднасят специални ястия, без които празникът е направо немислим. Едно от коледните ястия, задължителни за трапезата, е пълнената гъска със сос.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Печена Гъска - изпитани рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Печена Гъска под един покрив. Дай своята оценка за Печена Гъска от звездичките над текста. Кулинарни рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми за Печена Гъска. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.