Родопски клин с картофи

Родопски клин с картофи

7

другата страна още 15-20 минути. Желая Ви успех с предложената от мен рецепта за Родопски клин и добър апетит!...

1

Печени Картофи по Родопски

Разгледай всички 12 подбрани съвети за печени картофи по родопски в Готвач.бг.
Картофи по родопски

Картофи по родопски

1

загладете отгоре. Долейте в тава 100 мл гореща вода. Сложете по още едно парче масло върху всеки картоф и поръсете с малко червен пипер. Пъхнете картофите по родопски да се пекат до приятен загар в умерено загряна фурна....

Родопска баница с картофи

Родопска баница с картофи

6

Сваряваме картофите в подсолена вода, обелваме ги и ги оставяме да се охладят. Настъргваме ги на едро ренде и добавяме натрошеното сирене...

Родопски мекици

Родопски мекици

25

страна. Готовите родопски мекици поднесете, поръсени с пудра захар и добавка по желание....

Родопски кашник

Родопски кашник

1

картофи. Ястието се пече до 180 градуса. Готовият кашник се поръсва с кашкавал и сирене....

Родопски тикълници

Родопски тикълници

задушат и омекнат за около 10 минути. Насладете се на вкусните родопски тикълници!...

Родопски клин

Родопски клин

2

Сварете ориза в леко подсолена вода в съотношение 1:3 (ориз:вода). Отцедете го хубаво и го смесете с разбитите яйца и натрошеното сирене...

Родопски рогчета

Родопски рогчета

се от котлона и разбъркваме с червения пипер. Оставяме да се охлади. В купа се настъргват на ренде сварените картофи, добавя се натрошено...

Родопски пататник

Родопски пататник

Настържете почистените картофи и лук на по-едро ренде. Изцедете излишната течност, ако е прекалено много. Овкусете сместа с джоджена и сол на...

Родопски прасник

Родопски прасник

2

Месото се сварява напълно в солена вода, след това се нарязва на парчета и се накъсва. Картофите се обелват, измиват, слагат се в тенджера и...

Родопски качамак

Родопски качамак

В литър вода се разтваря брашното. А другият литър вода се слага да заври заедно с маслото. Като заври, постепенно се добавя разтвореното...

Родопски катък

Родопски катък

1

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър...