сряда, 25 май
Ябълки

Ябълки

1

обработените ябълки полезните вещества намаляват с около 40%, което обаче не бива да ви спира да си приготвяте ябълков пай. Всъщност ябълките са...

1

Печени Ябълки

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за печени ябълки в Готвач.бг.
Пияни ябълки

Пияни ябълки

16.02.20162

Измиваме и издълбаваме с остро ножче ябълките откъм дръжките. Подреждаме ги в тавичка и във всяка ябълка слагаме по една чаена лъжичка захар...

Облечени ябълки

Облечени ябълки

19.02.2016

. Слагате ябълка върху квадрат, пълните я с желето и намазвате с жълтък краищата. Покрийте ябълката с тестото. Разбъркайте захарта, млякото...

Печени ябълки

Печени ябълки

22.11.20141

Накиснете стафидите във виното за половин час. Поставете в намазана с масло тавичка ябълките, на които предварително е извадено семето...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

20.01.20125

захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...

Карамелизирани ябълки

Карамелизирани ябълки

04.01.20123

всяко шишче с ябълка в карамелената смес веднага. нареждайте ги върху хартия за печене и оставете да се втвърдят за 20-30 минути. По желание, преди напълно да е стегнал карамелът, оваляйте в натрошени ядки....

Панирани ябълки

Панирани ябълки

06.10.2013

Обелете ябълките и ги нарежете на дебелички филии. Разбийте жълтъците със захарта, докато се сгъстят. Добавете бавно брашното, ванилията и...

Карамелени ябълки

Карамелени ябълки

02.02.20162

ябълки може да са идеална добавка към пържени филии, понички, палачинки или пълнеж към щрудел....

Пълнени ябълки

Пълнени ябълки

23.02.2014

Ябълките се измиват, обелват и издълбават. Оризът се вари в млякото, след което се разбърква с жълтъците, 1/2 чаша захар и канелата...

Вкусни ябълки

Вкусни ябълки

13.03.2014

Измивате добре ябълките и ги издълбавате внимателно, за да не засегнете дъното. По желание може да я обелите или оставите с кората. Смесвате...

Розова ябълка

Розова ябълка

20.02.2014

е по-сладка от истинските ябълки, а вътрешността й е леко хрупкава. Кожата на розовата ябълка е годна за консумация, но семената не са. Розовата...

Райска ябълка

Райска ябълка

21.02.20142

. В зрелите райски ябълки количеството на захарта е 17-18%. В 100 г райска ябълка има: 127 ккал, 0.4 г мазнини, 33.5 г въглехидрати, 64.4 мл...

Другите гледат още

Какво Ново

Печени Ябълки, избрани предложения и статии за малки и големи. Имаш критика или изобщо не попадна на онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.