Ябълки

Ябълки

1

узряване на ябълките, почти преди да са се развалили, антиоксидантните им нива всъщност нарастват. В 100 г ябълки се съдържат около: 42 ккал, 0.1 г...

1

Печени Ябълки

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за печени ябълки в Готвач.бг.
Ябълков сладкиш с парченца ябълки

Ябълков сладкиш с парченца ябълки

Продуктите (в частност яйцата) трябва да са със стайна температура. Ябълките се обелват и нарязват на парченца. Пуска се фурната на 160-190...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

. Разбърква се и вече сместа е готова. Всяка от ябълките се набучва на дървени шишчета и така се потопява в захарния разтвор. Щом се извадят се...

Коледни ябълки

Коледни ябълки

. Ябълките се изрязват внимателно, като се издълбават семената, но внимавайте да не ги пробиете отдолу. Кокосовото и какаовото масло се разтопяват...

Облечени ябълки

Облечени ябълки

. Слагате ябълка върху квадрат, пълните я с желето и намазвате с жълтък краищата. Покрийте ябълката с тестото. Разбъркайте захарта, млякото...

Пияни ябълки

Пияни ябълки

2

Измиваме и издълбаваме с остро ножче ябълките откъм дръжките. Подреждаме ги в тавичка и във всяка ябълка слагаме по една чаена лъжичка захар...

Желирани ябълки

Желирани ябълки

Ябълките се обелват и сърцевината се почиства. Остават се в студена вода половин час. Наливаме водата от 4 ч.ч в тенджерка на котлона...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5

захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...

Карамелизирани ябълки

Карамелизирани ябълки

3

всяко шишче с ябълка в карамелената смес веднага. нареждайте ги върху хартия за печене и оставете да се втвърдят за 20-30 минути. По желание, преди напълно да е стегнал карамелът, оваляйте в натрошени ядки....

Печени ябълки

Печени ябълки

1

Накиснете стафидите във виното за половин час. Поставете в намазана с масло тавичка ябълките, на които предварително е извадено семето...

Карамелени ябълки

Карамелени ябълки

2

ябълки може да са идеална добавка към пържени филии, понички, палачинки или пълнеж към щрудел....

Пълнени ябълки

Пълнени ябълки

Ябълките се измиват, обелват и издълбават. Оризът се вари в млякото, след което се разбърква с жълтъците, 1/2 чаша захар и канелата...