Агнешко тика

Агнешко тика

0

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...

1

Печено Агнешко

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печено агнешко в Готвач.бг.
Агнешко магданозлия

Агнешко магданозлия

02.06.20111

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се...

Агнешко фрикасе

Агнешко фрикасе

17.10.2011

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...

Агнешко шишче

Агнешко шишче

24.04.2012

големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...

Агнешко къри

Агнешко къри

06.08.2012

снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

26.02.2014

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...

Агнешко варено

Агнешко варено

07.04.2011

останалите зеленчуци и ги нарязваме на едри парчета. Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

01.05.2011

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

05.03.201310

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Агнешка чорба

Агнешка чорба

11.11.2014

Разтопете масло/олио в тенджера и запържете нарязания ситно лук и нарязаното на парченца месо. Поръсете запърженото месо с брашното...

Агнешки шишчета

Агнешки шишчета

15.10.2011

Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол...

Агнешки паприкаш

Агнешки паприкаш

03.05.2013

лукът омекне добавете и предварително посоленото агнешко месо. Поръсете с червения пипер. Намалете котлона и похлупете тенджерата. Задушавайте...