Пролетно агнешко

Пролетно агнешко

0

Нарязваме месото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне. През това време нарязваме морковите...

1

Печено Агнешко

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печено агнешко в Готвач.бг.
Агнешко тика

Агнешко тика

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Агнешко варено

Агнешко варено

останалите зеленчуци и ги нарязваме на едри парчета. Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да...

Агнешко къри

Агнешко къри

снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...

Агнешко шишче

Агнешко шишче

големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...

Агнешко магданозлия

Агнешко магданозлия

1

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се...

Агнешко фрикасе

Агнешко фрикасе

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...

Агнешко Айнгемахт

Агнешко Айнгемахт

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го...

Агнески

Агнески

Белтъците и захарта се разбиват на пухкав сняг. Маслото се разтопява и се излива при белтъците. Добавят се орехите, брашното с бакпулвера, а...