понеделник, 30 май
Агнешко къри

Агнешко къри

0

снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...

1

Печено Агнешко

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печено агнешко в Готвач.бг.
Агнешко варено

Агнешко варено

07.04.2011

Нарязваме месото на парчета с големина като кибритена кутийка. Обелваме ципата на доматите и ги нарязваме на половинки. Измиваме и останалите...

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

05.03.201310

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

01.05.2011

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...

Агнешко магданозлия

Агнешко магданозлия

02.06.20111

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се...

Агнешко тика

Агнешко тика

10.09.2015

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...

Агнешко фрикасе

Агнешко фрикасе

17.10.2011

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

26.02.2014

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...

Агнешко шишче

Агнешко шишче

24.04.2012

големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...

Агнешко руло

Агнешко руло

24.11.2014

Измийте агнешкото бутче, подсушете го и прорежете от предната страна, за да премахнете кокала. Разтворете месото и леко го начукайте, като...

Агнешко дробено

Агнешко дробено

12.01.2014

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните...

Агнешко – пилаф

Агнешко – пилаф

19.01.2014

Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото...

Другите гледат още

Какво Ново

Печено Агнешко, избрани предложения и теми за малки и големи. Имаш предложение или въобще не откри това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.