Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

1

Печено Агнешко

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печено агнешко в Готвач.бг.
Агнешко шишче

Агнешко шишче

 

големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...

Агнешко фрикасе

Агнешко фрикасе

 

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...

Агнешко тика

Агнешко тика

 

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

 

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

 

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...

Агнешко варено

Агнешко варено

 

останалите зеленчуци и ги нарязваме на едри парчета. Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да...

Агнешко магданозлия

Агнешко магданозлия

1 

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се...

Агнешко къри

Агнешко къри

 

снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...

Агнешко Месо

Агнешко Месо

 

със 120 г агнешко месо Вие си набавяте 40.8% от дневната стойност на витамин В12. Мазнините в агнешкото месо са от 2 до 3 пъти по-малко в...

Агнешко руло

Агнешко руло

 

Измийте агнешкото бутче, подсушете го и прорежете от предната страна, за да премахнете кокала. Разтворете месото и леко го начукайте, като...

Агнешко – пилаф

Агнешко – пилаф

 

Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото...