Агнешко Айнгемахт

Агнешко Айнгемахт

0

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го...

1

Печено Агнешко

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печено агнешко в Готвач.бг.
Пролетно агнешко

Пролетно агнешко

Нарязваме месото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне. През това време нарязваме морковите...

Агнешко къри

Агнешко къри

снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...

Агнешко шишче

Агнешко шишче

големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...

Агнешко чеверме

Агнешко чеверме

10

време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...

Агнешко тика

Агнешко тика

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...

Агнешко фрикасе

Агнешко фрикасе

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...

Агнешко варено

Агнешко варено

останалите зеленчуци и ги нарязваме на едри парчета. Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да...

Агнешко магданозлия

Агнешко магданозлия

1

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...

Агнешки пай

Агнешки пай

1

В сгорещеното олио се задушават нарязаните на малки парченца месо и бъбреци. Добавя се ситно нарязаният лук и се задушава, докато стане стъклен...