Агне на пещ

Агне на пещ

1

, докато оризът набъбне. Напълнете хубаво агнето с плънката и го зашийте. Намажете го с масло отвът равномерно и го увийте в алуминиево фолио. Сложете агнето да се пече за около 2 часа в пещ, която опалвате предварително....

1

Печено Агне в пещ

Прегледай всички 35 кулинарни идеи относно печено агне в пещ в Готвач.бг.
Гергьовско агне на пещ

Гергьовско агне на пещ

1 

Осолява се от всички страни почистеното агне. Сваряват се и се нарязват на дребно вътрешностите. Лукът се нарязва и се задушава в олио...

Колко време се пече агне в пещ?

Колко време се пече агне в пещ?

 

Има десетки, дори стотици начини за приготвяне на агнешко месо, но истината е че нищо не може да се сравни с вкуса на печено цяло агне на пещ...

Агне с дробене в селска пещ

Агне с дробене в селска пещ

3 

Цяло агне или яре. Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно...

Агнес

Агнес

 

В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора. С дървена...

Свинска глава на пещ

Свинска глава на пещ

15 

се слага в тавата и се завива с фолио. Мята се да се пече във вече загрятата пещ. Пече се около 4 часа в запечатана пещ, след което се...

Гергьовско агне

Гергьовско агне

 

се с булото и се поставя в тава, на дъното на която са наредени пръчици лоза, мащерката и изсипана вода. Пече се в плътно затворена пещ, отвора...

Пълнено агне

Пълнено агне

 

загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. Продуктите за плънката са за 17 кг чисто агне ....

Тънкости при печенето на пещ

Тънкости при печенето на пещ

1 

Печенето на пещ е най-добрият начин за изпичане на хляб и пици, в пещта те придобиват уникален аромат и вкус и се изпичат много добре. За...

Торта Великденско агне

Торта Великденско агне

3 

бакпулвер. Разбъркайте внимателно с шпатула. Подгответе си формата (3D на агне), като я намажете с масло и поръсите леко с брашно. Изсипете...

Цяло печено агне

Цяло печено агне

 

Измиваме добре месото и го натъркваме навсякъде старателно с предварително разбърканите сол, черен и червен пипер. Поставяме агнето в голяма...

Печено агне по добруджански

Печено агне по добруджански

 

Измиваме и посоляваме агнешкото месо. Попарваме дреболиите с подсолена вода. Нарязваме ги па ситно и посоляваме на вкус. В тенджера със...