Печено свинско бутче

Печено свинско бутче

0

сока от 1 лимон. Полейте месото с тази смес и печете още 30 минути. 10-тина минути преди да е окончателно готов бутът, върху него се нареждат тънки резенчета от последния лимон....

1

Печено Бутче от Малко Прасенце

Прегледай всички 22 избрани предложения за печено бутче от малко прасенце в Готвач.бг.
Печено прасенце

Печено прасенце

маста и доматеното пюре, поръсва се и отвън със сол и черен пипер и се пече на жар. По време на печенето намазвайте прасенцето с останалата мас....

Печено Прасенце с Картофи

Печено Прасенце с Картофи

Измиваме прасенцето много добре и посоляваме. Намазваме с мас и червен пипер и трием с нарязан лимон. Оставяме така да престои. През това...

Печено прасенце в бира

Печено прасенце в бира

покрием прасенцето с пергамент, намазан с масло. Преди края на печенето снемане фолиото от ушите и опашката, за да се позапекат и те....

Печено пияно прасенце

Печено пияно прасенце

. Слагаме го в тавичка, на дъното на която сме сложили лозови пръчки и доливаме водата и виното и слагаме да печем в умерена фурна за 4-5 часа. През цялото време го поливаме със соса от печенето....

Печено пълнено прасенце

Печено пълнено прасенце

лозови клонки. Налейте малко вряла вода и печете в умерена фурна до зачервяване. Периодично се обръща, за да се изпече и от двете страни, маже се с лимон и се залива със соса, получен при печенето....

Печено коледно прасенце

Печено коледно прасенце

се зашива. Намазва се отвън с мазнина и се пече до готовност в умерена фурна. При сервиране в устата на пълненото коледно прасенце се слага...

Печено прасенце с праз лук

Печено прасенце с праз лук

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа. След това го намазваме отвътре и отвън с лимоновия сок и сол. Слагаме го в...

Печено прасенце с кисело зеле

Печено прасенце с кисело зеле

печенето. Останалото зеле го сваряваме и половин час преди да извадим ястието го слагаме около прасенцето да се запече....

Печен свински бут

Печен свински бут

2

черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин час и...

Печен свински бут с мед

Печен свински бут с мед

1

, посолява се и се поръсва с черен пипер. Оставя се за един час на студено. Покрива се с парченца масло и се пече в загрята на 240 градуса...

Печен свински бут с мащерка

Печен свински бут с мащерка

. Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио...